Arci Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o wykaz żarówek do E36 kombi 96r. Chodzi mi o żarówki wewnątrz i zewnątrz auta. Może komuś rzuciło się w oko. Ja niestety nie mogę nigdzie znaleźć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 proszę bardzo - http://e36.it.pl/e36/318is/obc%2018/Betriebsanleitung-E36-PL.pdf od 162 do 166 str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arci Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Hmm.. Dzięki bardzo,. Książka przyda się też na przyszłość. Ale nie ma dokładnie opisanych lampek wnętrza i tablicy. Jest tylko moc, a nie ma długości tych podłóżnych. Ale dobra nic nie szkodzi. Zdejme sobie plastiki i bede widział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi