dduban Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam 1. Szukam dobrego kogoś kto mi zrobi chip. 2. Jak się ma chip m57n do skrzyni 6hp26A? do ilu Nm maksymalnie moge to zrobic? Czy ta skrzynie to przetrzyma? 3. koszty chipowania? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Mirek ecuproject max 100nm a czy przetrzyma to się okaże. Koszty dzwoń do Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie dawno robiłeś konwerter, może lepiej odpuść chip w 7-er, jak ci się skrzynia rozleci to sobie w brodę będziesz pluł, ona już działa na granicy tak jak wspomniał icemanvette, co to jest 100 nm, przy fabrycznych 500 .... odpowiedz sobie sam czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Chlebi no moj mechanior kupil od pana stando 750il i nie moze byc szybszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 To teraz sprzedaj mi tą twoją, a sobie kup 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Szczerze powiem ze mysle o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi