sebo293 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja odpadam po wczorajszych urodzinach znajomego dziś mam zdezo mózgowe :party::drunk: Wklejcie jakieś foty aby człowiek zobaczył co go ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ta zrobiło się ładnie ale od ok 15-16 znowu ma padać... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 1.Dyziu 2.Francuz 3. Beton 4. Pirooz - i to NIE Yarisem! ale się spóźnię około pół godziny 5. Lijo 6. michal_f 7. arena11 8. Radovanovic1 (pod warunkiem, że lakiernik sie wyrobi) 9. konik 10. Młooody 11.tomasz325 12.hall - osobiście nie przepadam za bielanami nie ma tam tego klimatu jak na magno. 13. Gregoryffm 14. Popek 15. Kosa - wpadne złomkiem z naklejkami (małymi) 16. BASTARS 17. mareckiwrc 18. sebo293 przylecę babcią na 70% o ile nie będzie lało 20.__Fryzjer__ 21. maris 22. Skayler 23. lukasbmw 24. Adrian_ 25. K12Adrian 26. gut7 + Jadzia 27.mechatronik 28.viktor1987 29. Zgibniew może też się zjawi z żoną. O ile zakupy w ikei się nie skrócą lub przedłużą. 30. Szpadyzor71 - będę z brelokami 31. Marrrtin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wielkie dzieki za mile spotkanie wszystkim...bylo milo zobaczyc az taka frekwencje z kazdym chociaz chwile pogadolic....a no i przejazdzke M5 uwazam za najlepsza przejazdzke mojego zycia ....:drool::drool:happy_bmwhappy_bmw pozdrowionka wszystkim kuogbmw_18) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo323 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wielkie dzięki za spotkanie. Mój pierwszy spot w grupie BMW happy_bmw8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francuz Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Szpady dzięki za brylo, Adrianowi za taxe i ogólnie dzięki za pogawędki i całego spota, mimo, że pogoda nie rozpieszczała Edytowane 29 Marca 2015 przez Francuz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 przejażdżki e60 nie zapomne do konca życia, najlepsze 10 minut mojego życia, na następnego spota chyba kupie bombonierke w podzięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzieki Pany za spota Mój pierwszy spot i pewnie nie ostati Naklejki sa, brelok jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) no ludzi mnogo, co cieszy pamiętajcie, że za 3 tygodnie wyjazd do Rothen P.S. widzę, że Viviek już top down no to i ja muszę cabrio do sezonu przygotować Edytowane 29 Marca 2015 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzieki za udanego najta ludzi sporo a co mnie cieszy jeszcze bardziej to ze kwadratow przybywa :-) Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) dzięki pany za spota pogoda nie była najgorsza i podpatrzyłem co i jak z montażem m50 do kwadrata więc na następnym może będzie jeszcze wincyj cegło podobnych aut Edytowane 29 Marca 2015 przez mechatronik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzięki wszystkim za spota . Został rzucony plan żeby spotkać się trochę poszaleć na opuszczonym lotnisku w Oleśnicy, w któryś weekend. "Lotnik" (sory musiałem) ustali tylko pare spraw z niebieskimi żeby problemu nie było. Pytanie ile osób by się pisało? Możnaby zorganizować sobie jakąś 1/4, polatać trochę bokiem itd itp. Chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzięki wszystkim za spota . Został rzucony plan żeby spotkać się trochę poszaleć na opuszczonym lotnisku w Oleśnicy, w któryś weekend. "Lotnik" (sory musiałem) ustali tylko pare spraw z niebieskimi żeby problemu nie było. Pytanie ile osób by się pisało? Możnaby zorganizować sobie jakąś 1/4, polatać trochę bokiem itd itp. Chętni? Założyć temat i sie wpisywać bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Proszę bardzo! http://www.maxbimmer.pl/f109/ddf-drag-drift-spot-ole%B6nica-airport-28254/#post345187 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Również dzięki za spotkanko Pomimo tej uroczej aury frekwencja dopisała i to bardzo ładna, oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Widzę (i słyszę głosy) że impreza była super, niestety nie dałem rady dojechać kiedy Wy się bawiliście na Bielanach ja jeszcze siedziałem na uczelnianej sali na Uni. A wyjątkowo byłem nie-służbowozem No nic, do kolejnego. Albo do jakiegoś spota w niedzielę wieczorem. Co do lotniska w Oleśnicy - jak dla mnie spoko pomysł. Zapytam jeszcze - czy ktoś ostatecznie zorientował się w temacie wynajęcia Niskich Łąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) mechatronik na następnego najta pojade swoim kwadratem zWami z DDZ lub spod tej biedrony w łag. ps1 od tego posta wszelkie ustalenia co do Olesnicy prosze aby byly pisane w stworzonym do tego celu temacie, dodam ze jest to nieoficjalne spotkanie ps2 staramy sie zorganizować jakies torowisko pod szyldem MAXBIMMER, wiec prosze o cierpliwośc - pracujemy nad tym ps3 pare osób przy okazjui maych naklejek pytało o wlepy na szybę, przypominam że zamawiam na podstawie listy wiec wpisywać się, szybki przelew bo przed świętami zamawiam: http://www.maxbimmer.pl/f102/wlepy-na-szybe-maxbimmer-26371/ Edytowane 29 Marca 2015 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Łapcie pare fotek ode mnie Edytowane 29 Marca 2015 przez Beton 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Agaa Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzięki za spotkanie, macie trochę zdjęć Pozdrowienia z e39 bez znaczków 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BASTARS Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dzięki pany za spota choć pogoda niezbyt miła to i tak zadowalająca liczba uczestników, kilka fotek z mojej małpki no i do zobaczenia w Drodze do Niemcowni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Widzę że frekwencja była spora no i jakiś wysyp e30 się porobił bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 mechatronik na następnego najta pojade swoim kwadratem zWami z DDZ lub spod tej biedrony w łag. / oczywiście czym więcej tym lepiej i zapraszam też do grupy na fb którą dzisiaj założyłem DDZ-BIMMER 8) https://www.facebook.com/groups/402714686577417/402736693241883/?notif_t=group_activity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Również dziękuję za spocik,mój pierwszy i napewno nie ostatni:-) Pozdro z czerwonej E30 coupe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Dzięki panowie za miłe spotkanie Mimo pogody frekwencja dopisała uklon_bmw Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/5ljri47lywvurpq/AAC0zHpm4Imk-erUtCQqFHQva?dl=0 Edytowane 29 Marca 2015 przez michal_f 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no ludzi mnogo, co cieszy pamiętajcie, że za 3 tygodnie wyjazd do Rothen P.S. widzę, że Viviek już top down no to i ja muszę cabrio do sezonu przygotować dajesz dajesz szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi