mariusz13 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 coś tam 11stego wysłałem doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 coś tam 11stego wysłałem doszło ? Nie. Nic nie dostałem. Spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Spróbuj jeszcze raz wysłałem teraz raz jako załącznik i raz jako wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Lista: 1. Hall 2. Mareq 3. Viviek 4. Livin 5. Pakos 6. Mariusz13 7.??? Edytowane 15 Września 2015 przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 moje doszło wczoraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 moje doszło wczoraj ? Tak. Sorry, przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam. Przypominam, że termin nadsyłania fotek mija za tydzień. Zapraszam do rywalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Będzie jeszcze jedna seria? czy mam wysyłać to co mam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 4kwartał = ostatni w tym roku. Jak chcesz się załapać to wysyłaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jaro głosujemy coś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czekamy na foty bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak odbiore auto to ogarne jakas fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak odbiore auto to ogarne jakas fote Chyba się nie wyrobisz z czasem w tym tyg miało być głosowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pójdzie na następny kwartał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Siema. Owszem, głosowanie będzie. Jak się uda to ogarne e ciągu 2 dni Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 zapomniałem o zdjęciach, coś się da z tym zrobić jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z racji tego, że jest 7 fotek, a wiadomo rywalizacja zdrowa rzecz to zapodaj. Czas ostateczny to jutrzejszy wieczór. Wtedy zakładam temat z ankietą i po zawodach A więc jeżeli są jeszcze jacyś spóźnialscy to dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wiem, że to troche naginanie zasad, ale jako, że są urodziny klubu przedłużam czas nadsyłania fotek do niedzieli wieczór. W poniedziałek zakładam ankietę i zaczynamy zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wysłałem, ale nie mam na komputerze tego co chciałem Wysłałem inne, chyba, że chwilowo docelowe może być w mniejszej rozdzielczości? A jakby się udało załapać to wyślę w pełnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja tu chce zobaczyć dzisiaj fotki Jaro bmw_1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 To co wysyłamy jedną grupową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Wiem, że to troche naginanie zasad, ale jako, że są urodziny klubu przedłużam czas nadsyłania fotek do niedzieli wieczór. W poniedziałek zakładam ankietę i zaczynamy zabawę Ja się pytam gdzie ankieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja się pytam gdzie ankieta? He he. Będzie dzisiaj bo wczoraj Play miał awarię sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 He he. Będzie dzisiaj bo wczoraj Play miał awarię sieci... Dobra dobra, było jeść tyle czekolad na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Można jeszcze dorzucić fotkę bo troche zaspałem w tym roku ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi