Jaro Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jak widać ilość chętnych była po raz kolejny oszałamiająca w związku z tym głosowanie okazało się zbędne. Szpadyzor, Czakss, Tomek 1989, Leo gratuluję. Fotki Waszych fur będziemy oglądać w kalendarzu 2016. Pozostałe 2 miejsca obsadzimy fotkami z najtów lub zlotów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 kurcze ja nie wiem o co chodzi z tymi fotami w dziale buma design takie zdjęcia, że szczena opada a tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Pakos miales robić foty cabrio, od dwóch lat moje auta zalapaly się na kalendarz więc w tym roku inaczej być nie może Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No a mo?na pokaza? zdj?cia, kt?re sie dosta?y? Mimo wszystko to zwyci?zcy wi?c jaka? prezentacja by si? przyda?a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No dok?adnie. Skoro nie by?o g?osowania to chocia? zdj?cia poka?cie Wys?ane z mojego LG-D802 przy u?yciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Spoko, spoko. Wstawi? po po?udniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Prosz? bardzo [ATTACH=CONFIG]36698[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]36699[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]36700[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]36701[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No i widz? tylko 3,5 sztuki, szpady do?lij reszt?, A tak co? czuj? ?e to ostatnia edycja :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gleba89 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 zdj mozna jescze wysylac do kalendarza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie. Za oko?o miesi?c b?dzie mo?na na czwarty kwarta?. Oczywi?cie trzeba spe?nia? warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Drug? po?ow? gdzie? wci??o. Tyle ludzi na forum a fotek tak ma?o... :evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nieee, jest niedosyt, tak si? dosta? bez walki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Będzie można podesłać foty wcześniej ze względu na wyjazd nie dam rady potem ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To wyślij Jarowi na Maila myślę , że nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Będzie można podesłać foty wcześniej ze względu na wyjazd nie dam rady potem ? . Wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wyślę pod koniec miesiąca jest parę ale może jeszcze coś ustrzelimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Foto poleciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dobra panie i panowie. Zaczynamy przyjmowanie zgłoszeń do IV kwartału. Czas na nadsyłanie fotek powiedzmy do 4.X.2015r. Czasu jest sporo, a więc myślę że chociaż tym razem będzie rywalizacja. Lista: 1. Hall 2. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A JAK KTOS SIE DOSTAŁ WCZESNIEJ TO JUZ NIE MOZE? mimo ze to te same auto ale w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A JAK KTOS SIE DOSTAŁ WCZESNIEJ TO JUZ NIE MOZE? mimo ze to te same auto ale w innym kolorze W kalendarzu można być tylko raz w ciągu roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Lista: 1. Hall 2. Mareq 3. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A jak ktoś ma dwa auta a jedno już się dostało to zdjęcie drugiego można podesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam z powrotem po dłuższej nieobecności i od razu mam... pytanie za 100 punktów do tych, którzy są odpowiedzialni za kalendarz. Czy mam zrobić jakąś paczkę zdjęć swojego autorstwa aut z MAXBIMMER'a i podesłać na @ czy gdzieś? Może nie każdy z klubowiczów widział zdjęcia, a nóż coś ciekawego się znajdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 można by podesłać, ale najpierw napisz do właścicieli danych aut czy zgadzają się na publikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A jak ktoś ma dwa auta a jedno już się dostało to zdjęcie drugiego można podesłać ? Nie widzę przeciwwskazań Witam z powrotem po dłuższej nieobecności i od razu mam... pytanie za 100 punktów do tych, którzy są odpowiedzialni za kalendarz.Czy mam zrobić jakąś paczkę zdjęć swojego autorstwa aut z MAXBIMMER'a i podesłać na @ czy gdzieś? Może nie każdy z klubowiczów widział zdjęcia, a nóż coś ciekawego się znajdzie?? Możesz podesłać. Jeżeli masz jakieś grupowe fotki to też. Niestety nie był to aktywny rok, a więc możliwe że coś wybierzemy żeby uzupełnić luki. Decyzję podejmą klubowicze. Jeżeli coś wybierzemy to będziemy szukać właściciela z zapytaniem o zgodę Dzięki za zaangażowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi