michal_f Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dawać następne foty bo głosowania nie będzie lolol Bez nerwów, już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 1. Pirooz 2. Sajmonowski 3. Francuz 4. Koko 5. Kamil89 6. Konik 7. Dyziu 8. Michał_f 9.??? No dawać, dawać. Więcej fotek to i ciekawiej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No dobra moi drodzy. Trzeba troche przyspieszyć jeżeli chcemy cieszyć się nowym kalendarzem jeszcze przed nowym rokiem. W związku z tym można już zacząć nadsyłać fotki na 3 kwartał naszego klubowego kalendarza. adres mailowy ten sam czyli kalendarz2016@gmail.com Czas kończy się 15.08.2015r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 jak tam Jaro? Skrzynka pełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 pewnie nikt jeszcze nic nie przysłał bo by była jakaś aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 jak tam Jaro? Skrzynka pełna? pewnie nikt jeszcze nic nie przysłał bo by była jakaś aktualizacja Się ludziska garną do kalendarza że ho ho :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak nie będzie chętnych to wrzucimy kilka zdjęć ze zlotów, żaden problem ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Się ludziska garną do kalendarza że ho ho Pewnie sie wstydza swoich zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pewnie sie wstydza swoich zdjęc Ty nie marudz, tylko wysyłaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ty nie marudz, tylko wysyłaj zdjęcie Jeszcze ny dy rydy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No to może ja cos podeślę ze swoim daily ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ty nie marudz, tylko wysyłaj zdjęcie Jak coś znajde w swoeje galerii godnego na strone kalendarza to wysle :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak coś znajde w swoeje galerii godnego na strone kalendarza to wysle :4: Jeszcze ny dy rydy lolol Dokładnie. Niestety nie spełniasz jeszcze wszystkich kryteriów. Do IV kwartału będziesz mógł zapodać, ale teraz jeszcze nie... Lista: 1. Szpadyzor 2...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Lista: 1. Szpadyzor 2. CzAkSs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Lista: 1. Szpadyzor 2. CzAkSs Czakss listę edytuję tylko ja (żeby był porządek) Lista: 1. Szpadyzor 2. Czakss 3.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie mam fot w odpowiedniej rozdzielczości Może cos trzasnę na dniach. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panie i panowie został jeszcze tylko tydzień na nadsyłanie fotek.... Lista: 1. Szpadyzor 2. Czakss 3. Tomek1989 4. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 A te osoby co wysłały wcześniej foto, a nie dostały się do kalendarza mogą ponownie wysłać zdjęcie do konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 A te osoby co wysłały wcześniej foto, a nie dostały się do kalendarza mogą ponownie wysłać zdjęcie do konkursu? Z teco co wiem to tak Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tak właśnie myślałem, także pany czemu nie wysyłacie ponownie zdjęć? Juz nie mowie o tych samych ale możliwość wygrania dalej macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tak właśnie myślałem, także pany czemu nie wysyłacie ponownie zdjęć? Juz nie mowie o tych samych ale możliwość wygrania dalej macie. Muszę ogarnąć auto i ustawić się z Tobą na foty, wtedy będę mógł coś wysłać Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Muszę ogarnąć auto i ustawić się z Tobą na foty, wtedy będę mógł coś wysłać Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Ale to dopiero po 17.08 Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chciałem tylko przypomnieć że na każdy miesiąc mają być 2 fotki, a tymczasem chętnych do kalendarza nie ma. Lista: 1. Szpadyzor 2. Czakss 3. Tomek1989 4. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Lista: 1. Szpadyzor 2. Czakss 3. Tomek1989 4. Leo 5.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi