Zgibniew Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. Jestem w posiadaniu Opla Astry, chyba z 1994r. 1,7 tds, którego chcę się pozbyć prawie za darmo. Krótki opis pojazdu: Autko generalnie jeździ do przodu, do tyłu i nawet skręca. W tym momencie na pewno nie odpali, ponieważ stoi już piąty miesiąc nie odpalana. Potencjalny chętny musiałby przyjechać ze swoim akumulatorem, lub linką holowniczą. Asteroida przybrała na progach i podwoziu najpopularniejszy kolor z palety opla. Swojego czasu żona zrobiła dodatkowy wywietrznik w prawym progu, wielkości buta rozmiar 45. Jako że jestem złotą rączką, załatałem dziurę pianką montażową i kupą szpachli. Co do silnika, to odpala bez problemu nawet przy -5 stopniach. W misce olejowej pływają zlewki różnych olejów, ale świeżych nie zużytych. Stan zawieszenia oceniam na bardzo przyzwoity jak na swoje lata. Hamulce są i nawet ręczny działa. Instalacja elektryczna o dziwo w 100% sprawna, tylko kontrolka ładowania żarzy się podczas jazdy, ale ładowanie jest! W aucie trochę śmierdzi stęchlizną, ale tylko w deszczowe dni. OC opłacone, przeglądu brak! Prawe lusterko skroił mi jakiś dziad, lewe wisi urwane, ale wystarczy je wcisnąć i cieszyć się widokiem jaki nam pokazuje. Jak napisałem w temacie oddam ją za zgrzewkę butelkowanej Perły chmielowej. Dodam też, że się chyba rozpłaczę jak będę oddawał, więc proszę zachować powagę i zgłaszać tylko poważne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No i poszła jak świeża bułeczka. Do usunięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi