michalko7pl Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Sprzedam kompletne wnętrze pochodzące z mojego bmw e46 touring. Sprzedaję fotele, kanapę, boczki oraz kompletną podsufitkę pod szyberdach wraz z daszkami, słupkami, rączkami itd. Fotele są podgrzewane oraz mają pompowany odcinek lędźwiowy. Elektryka foteli sprawna. Drewniane listwy ozdobne nie są na sprzedaż. Fotele utrzymane w bardzo ładnym stanie. Siedzisko fotela pasażera było kiedyś zszywane (widoczne na zdjęciu, takie już kupiłem). Sprzedaję wnętrze z powodu zmiany na czarne skóry. Odbiór tylko i wyłącznie we Wrocławiu, nie wysyłam! 505-978-488 Cena: 1000zł Edytowane 29 Marca 2015 przez michalko7pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi