WoJtAs16BmW Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja tak swoja nie robie ale Wlansie ten co bylismy z nim to robi wszystko <bmw_2> <bmw_2> :mrgreen: :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie ma czym sie chwalic ... a co do zamkniecia licznika to prosze was wszystkich o litosc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie ma czym sie chwalic ... a co do zamkniecia licznika to prosze was wszystkich o litosc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiesz jest takie cos jak przeklamanie licznika na kolach rozmiar 13 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw (Brakuje takich e-motek z papierowa torba na glowie lub z glowa walonca w sciana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioBMW Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 nie wiem za bardzo sie na tych zeczach nie znam ale obroty bylo do 6,5 praweie do odciecia a i tak dobrze ze tyle polecielismy jak na taka bmw hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie bede wnikal w ten tamat glembiej bo to smiech na sali ale moze te zamkniecie licznika chodzi o obrtomierz :wink: KONIEC OFF TOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Własnie wrzuciłem klipa na serwer :drunk: :lol: <bmw_1> happy_bmw http://maxbimmer.pl/gosc/marzec/spotmarzec.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Galeria jest dostepna, jak również clip, http://www.maxbimmer.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioBMW Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 szwedu mowiel ci ze sie na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 No widze ze wesolo bylo.. Troche mnie zastanawia to, ze misiaki tak sie Was tam uczepily.. na co drugiej fotce w tych galeriach widze ze ktoregos trzepia.. Rzeczywiscie az tak zle to wygladalo?? Tak dla porownania to na zadnym zlocie MB takich ekscesow nie widzialem... Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Film ze spotu <-zapraszam do zassania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Troche mnie zastanawia to, ze misiaki tak sie Was tam uczepily.. na co drugiej fotce w tych galeriach widze ze ktoregos trzepia.. Rzeczywiscie az tak zle to wygladalo?? Hmm w sumie to tylko jeden incydent był na poczatku , niestety ale Zebb za swoją uprzejmosc dla innych kierowców beemek musiał zapłacic danine , natomiast pozniej to tylko 2 moze 3 razy przejezdzal patrol przez lotnisko ale zadna kontrola nie miala miejsca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wszystkie clipy - klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Na spota sie nie wpisywalem ale probowalem lecz zaspalem pozniej spotkalem si z olejusiem pogadalismy o awaryjnosci E38 :mrgreen: itd Widze ze fajnie bylo do pewnego momentu bo katowanie tych bumek polkowickich to szkoda slow , rozumiem boki itd palenie .. .Ale zeby ze wstecznego i jaranie to panie daj pan spokoj :cry: co do waszych komentarzy mojego stylu jazdy na tym pseudo zlocie to mam gdzies wasze amatorskie komentarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!po pierwsze niestety ale jak masz odpowiedniom moc i przygotowane mechanicznie!!!!!!!!!!!!auto to podczas zrywania ze wstecznego nic sie nie ma prawa stac z ukladem napedowym pewnie te wasze wypolerowane pasta tempo bemki by sie mechanicznie skonczyly po godzinie mojej jazdy!!!!!!!!!! a ja swoja e30 mam trzy lata i co najmniej od pultora roku w taki sposob ja eksplatuje a to jest tylko dwulirowka!!!!!!!!!!!!!! a co do predkosci to nie jest tak w rowerze ze musisz ustawiac srednice bo przeklamuje predkos jakbyscie sie troszke znali na bawarkach to byscie wiedzieli ze czujnik predkosci jest w srodku w moscie i srednica tej blaszki z kturej czujnik odczytuje predkosc nie zmienia sie wraz z kolami jet ciagle taka sama!!!! a pozatym na 14" tez zamyka ten licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 :arrow: KAT radzę potrenować nad ortografią, ostrzeżenie za obrażanie innych I tym miłym akcentem zamykam temat :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi