Rafałs Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam wszystkich bmw_2 Niestety przyszła pora wymiany sprzęgła ( ślizga się na wysokich biegach ), chciałbym wymienic już cały komplet wraz z dwumasem :cry:. Dzwoniłem do ASO i komplet wraz z robocizną to prawie 8000 zł :!: Może ktoś polecić jakiś DOBRY zamiennik i warsztat we Wrocławiu gdzie żetelnie to zrobią ? Mam jeszcze pytanko, a mianowicie seryjnie mam 143 KM lecz teraz jest ponad 180 KM, zastanawiam się czy nie podeszł by do mnie komplet np. z wersji 177 KM ? dzięki za pomoc happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 To ja się wypowiem co do zamiennika może bo do Wrocławia mam kawałek więc warsztatów nie kojarzę Jesli chodzi o producenta to wybierz coś z LuK, Sachs, ewentualnie Valeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 To ja się wypowiem co do zamiennika może bo do Wrocławia mam kawałek więc warsztatów nie kojarzę Jesli chodzi o producenta to wybierz coś z LuK, Sachs, ewentualnie Valeo. x2 wymieniałem w kilku autach akurat na Valeo i było git cena adekwatna do jakości :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi