Leon7er Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Czesc Mam pytaanko czy ktos montowal skrzynie jak jest sytem naglosniania dsp:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 tak ja montowałem w mojej e38 z DSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 I jak matowales ja Pod co podlaczales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 pod głośniki w półce i do tego taki konwerter sygnału RCA-radia fabryczne lub bez RCA (5103579022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Oo no to super dziekuje bardzo A wzmacniacz tez dawales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 dyziu a czy ten konwerter przetwarza 8ohm na 4ohmy bo w półce DSP jest 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Tez używalem konwertera ,sygnalowe bralem prosto z tunera radiowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nie nie przerabia chyba... ale ja mam 8ohm w głośnikach w półce wzmacniacz 4ohm a głośnik 2 ohm... i gra to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A jaki sprzet polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kolego ja zmontowałem w miejscu podłokietnika od strony bagażnika i jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dziekuje za informacje bede cos modzil:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi