Pirooz Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cześć, Na sprzedaż Simson S51 przyjaciela, "Witam, mam na sprzedaż motorower Simson S51. Jest on w pełni sprawny, a jego stan oceniam na bardzo dobry. Rama została w 2013 roku pomalowana proszkowo w specjalistycznym zakładzie na czarny pół mat. Silnik jest w bardzo dobrej kondycji, posiada 5 biegową skrzynię biegów (pełna specyfikacja poniżej). Simson robiony z myślą o sprawnej i bezawaryjnej jeździe, dlatego nie oszczędzałem na częściach i kupowałem oryginalne. Motorower jest oczywiście zarejestrowany, przegląd ważny do 2016 roku. Nie wymaga wkładu finansowego. Specyfikacja: Cylinder - Almot 60/4 porting by Pony 8500rpm Tłok - MZA 2p Wał - DDR z wypełniaczami Skrzynia - MZA 5b Krótka Łożyska na silniku - NTN Wydech - AoA1 Gaźnik - Amal 21T Zapłon - DDR Electronic V/MAX po prostej = 88.2km/h (mierzone GPSem)" Cena: 3800 PLN ale dla forum pewnie do zbicia Simson S51 | 5 BIEGÓW!!! 60/4 8500rpm Jaworze ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi