jacoBlack Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cześć . Jestem w Bolesławcu i oglądam to auto. http://otomoto.pl/C36332382.html?output=web http://otomoto.pl/C36332382.html?output=web VIN WBABL31040JP56650 Sprzedający twierdzi że auto jest bezwypadkowe i że znane jest z Wrocławskiego (???) klubu BMW. Czy ktoś je kojarzy bo ja nie bardzo? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Z boleslawca?po numerze to mi wskazuje na inne rejony Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Spalanie 6-8 litrów :bag: Jak stoi chyba :4: Ciekawe czy rzeczywiście ma tempomat w m43 i jakoś ani jednego zdjęcia silnika Edytowane 18 Marca 2015 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Fura mi sie kojarzy ale z ogłoszeń na otomoto jest charakterystyczna bo ma sport pakiet i fotele które były tylko w wersji clubsport , cena jest dobra taniej niż była wczesniej wystawiona do rejestracji , daleko nie masz ja mam 30km ale na wekend mogę ją luknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 http://www.bmwarchive.org/vin/jp56650.pdf Sonderserie - no cóż cena nie jest wysoka w sumie, byłoby cacy gdyby nie M43, ale wygląda dośc zgodnie z VINem, wydech tylko straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Fura mi sie kojarzy ale z ogłoszeń na otomoto jest charakterystyczna bo ma sport pakiet i fotele które były tylko w wersji clubsport , cena jest dobra taniej niż była wczesniej wystawiona do rejestracji , daleko nie masz ja mam 30km ale na wekend mogę ją luknac Dokładnie tak jak mówisz. Daleko nie było to pojechali, zobaczyli i kupili ale dzięki za chęci Podjechaliśmy na SKP w Bolesławcu na dokładne oględziny i okazało się że fura jest w całkiem niezłym stanie. Niebawem wraz z nowym właścicielem pojawią się na forum happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Z boleslawca?po numerze to mi wskazuje na inne rejony Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Fura z Bolesławca a meldunek gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Spalanie 6-8 litrów :bag: Jak stoi chyba :4: Ciekawe czy rzeczywiście ma tempomat w m43 i jakoś ani jednego zdjęcia silnika Ja mam 318Ci i spalanie 6-8 jest jak najbardziej rzeczywiste tyle, że w trasie. Do tego mam również tempomat M43 może nie jest najlepszym silnikiem ale potrafi się dobrze zebrać i jest całkiem oszczędny. Do tego praktycznie zero usterek i bardzo tanie utrzymanie bo łatwy w naprawie. @jacoBlack furka wygląda ciekawie tylko, że przy tak niskiej cenie jest dość podejrzana i trzeba wykonać dokładne oględziny. Przedni zderzak jest z pakietu aero więc sam zderzak to już 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wcześniej miałem w poprzedniej bumce silnik m43 i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć Fakt, że to rozwiązanie bardziej do miasta, bo osiągi nie powalały ale na trasie przy 100 - 120 idzie zmieścić się w 7 litrach na 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi