Wredny Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam.Wczoraj wracając z pracy otworzyłem szybę i usłyszałem jakieś klekotanie,na początku myślałem że to ta dziadowska końcówka tłumika ( samoróbka) ale po dojechaniu do domu okazało się że to klekocze "coś" w silniku.Jest to klekotanie ciągłe ok 2 razy na sekundę pytanie co to może być? Panewka,szklanki? A druga sprawa jest taka że przy 120km/h na piatym biegu mam 5tyś obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) po takim opisie to trudno cokolwiek stwierdzić nagraj filmik jak to klekocze ale chyba bez wizyty u mechanika i tak się nie obejdzie , skąd jesteś może któryś z klubowych fachowców jest w pobliżu ?? tanio kupiłeś to teraz trzeba dać zarobić mechanikom bo ten is zmęczony trochę Edytowane 18 Marca 2015 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredny Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Liczyłem się z tym że tanio to nie dobrze ale chciałbym je odratować Aktualnie mieszkam w okolicach Zaporoskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredny Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Problem pierwszy rozwiązany szklanki tak stukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Może olej zmieniałeś i zaczęły klekotać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi