Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BaNdUr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do sprzedania kompletny swap silnika M52B20.

z przykrością informuje, że pochodzi on z mojego bmw, które niestety zostało rozbite.

Piec zdrowy bez jakichkolwiek wycieków, pracuje naprawdę ślicznie,Vanos sprawny,suchutki świeżo po wymianie oleju (Millers Oil 10w40) i uszczelki pokrywy zaworów. możliwość odpalenia jeszcze na aucie bez możliwości jazdy, nie widzę przeszkód aby kupujący mógł zmierzyć ciśnienie w cylindrach. Swap oczywiście kompletny ze skrzynią, kolektorami, wałem, mostem, wiązką, pestką, ews, wydechem bez tłumika końcowego. katalizator wycięty, wstawiona rura, zaspawany od góry + tłumik środkowy. Uszkodzeniu uległy chłodnice, sprężarka klimy, sprawa dosyć świeża dlatego będę aktualizował temat gdyby coś nowego się urodziło. Wrzucam zdjęcie poglądowe silnika z przed wypadku:

attachment.php?attachmentid=34472&stc=1

CENA ULEGŁA ZMIANIE-

aktualna Cena :2000zł âdo negocjacji!

dzwoń: 661 653 809 na pewno się dogadamy:)

E-mail: Bandura46@wp.pl

Jeśli o czymś zapomniałem najmocniej przepraszam będę nanosił poprawki POZDRAWIAM!

Do sprzedania jeszcze inne graty, załączam nowe fotki. Na zdjęciu wyciągnięty jest panel klimatronika i obc 7 przycisków ale mam je gdyby ktoś potrzebował. ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY lub w priv, żeby nie zaśmiecać forum w odpowiedziach. :)

attachment.php?attachmentid=34632&stc=1attachment.php?attachmentid=34633&stc=1

Edytowane przez BaNdUr

• Dodaj nową pozycję...