matez989 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam. Widziałem , że podobny temat się pojawiał juz parę razy aczkolwiek w moim przypadku nie jest problemem , że jedynka ciężko wchodzi. Co jakiś czas w ogóle nie mogę jej wbić za pierwszym razem. Jakby coś ja blokowalo. Dopiero drugie trzecie podejście po wciśnięciu sprzęgla skutkuje. Parę razy jedyneczke mi wybilo. Jakaś diagnoza? Edytowane 15 Marca 2015 przez matez989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matez989 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Mądra diagnoza Panie kolego. Ciekawe czy jak będziesz miał zatwardzenie tez tak powiesz.=) Edytowane 15 Marca 2015 przez matez989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 szybko to się można zesrać.Powitania oj widać, że kolega w kwestii dobrych obyczajów jest bardzo wrażliwy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi