Pirooz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Cześć, Co powiecie żeby się spotkać pod Orbitą w niedzielę wieczorem? Około 21 na przykład? //edit: No to 19:00 skoro większości pasuje Edytowane 12 Marca 2015 przez Pirooz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Cześć,Co powiecie żeby się spotkać pod Orbitą w niedzielę wieczorem? Około 21 na przykład? Co weekend kilka osób wpada pod orbitę około 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zazwyczaj jesteśmy ok godziny a później jedziemy do magnoli na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K12Adrian Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie chcę obiecywać, ale może się zjawię Nie wiem tylko czy 21 to trochę nie za późno? No chyba, że wcześniej nic tam się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie chcę obiecywać, ale może się zjawię Nie wiem tylko czy 21 to trochę nie za późno? No chyba, że wcześniej nic tam się nie dzieje... O 21 to tam już nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dobra opcja, może wpadnę bo to koło mnie w sumie. A "Basia" znów zaczęła poruszać się o własnych siłach :dance: o 19 powiadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja też wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Będę na 95% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chetnie bym przyjechał ale o 19 syn konczy basen. Może wpade troche spóźniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Co weekend kilka osób wpada pod orbitę około 19 Przyjąłem Nie chcę obiecywać, ale może się zjawię Nie wiem tylko czy 21 to trochę nie za późno? No chyba, że wcześniej nic tam się nie dzieje... Adrian, 19:00, teraz dasz rade? zauważ, że będzie... Ja też wpadnę ... który też ma M5. Raju, ale to auto się przez Was zrobiło pospolite. :lol::lol::lol: o 19 powiadacie? Ano bmw_2 Chetnie bym przyjechał ale o 19 syn konczy basen. Może wpade troche spóźniony. Pewnie chwilkę tam postoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak skończę składać e30 to wpadnę... co niedziela mnie korci żeby zajechać :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja odpadam. Fura zaniemogła i wylądowała u Leo w warsztacie. Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ale się nam pogoda robi :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 jak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Zimno ale ogólnie miło. Fajnie było poznać drugie forumowe M5 rozminąłem się z Adrianem a podejrzewam że jak dwie EMki się spotkały to atmosfera się zrobiła gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a podejrzewam że jak dwie EMki się spotkały to atmosfera się zrobiła gorąca Nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Przejechałem zobaczyć co się dzíało, ale niestety musiałem jechć bo byłem z moją ponoć lepszą połową na zakupach i była zmęczona :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Macie jakieś foty ze spota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Macie jakieś foty ze spota? Nikt nie robił. Ogólnie było parę osób. 5 bmw, jeden roomster, i jedna toyota yaris później podobno dojechała jeszcze jedna m5, ale to już jak większość pojechała do magnolii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Liczyłem na foty dwóch M5 w rolach głównych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Liczyłem na foty dwóch M5 w rolach głównych. Niestety jedna m5 była "troszkę" brudna A jak dwie się spotkały to mnie juz nie było pod milenijnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Siema dzisiaj o 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Siema dzisiaj o 19? Jak co niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi