Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Sprężyny z Mpakietu do e46

danieldeni20

Rekomendowane odpowiedzi

Mam doświadczenie jedynie ze sprężynami Eibach pro kit, miałem je zamontowane w swoim touringu i sprzedałem je posiadaczowi coupe.

Tu masz przykładową aukcję SPRĘŻYNY EIBACH PRO-KIT BMW E46 E-46 TUNING (5103210009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sprężyny musisz dobrać względem silnika.

• Lubię 1

Mam doświadczenie jedynie ze sprężynami Eibach pro kit, miałem je zamontowane w swoim touringu i sprzedałem je posiadaczowi coupe.

Tu masz przykładową aukcję SPRĘŻYNY EIBACH PRO-KIT BMW E46 E-46 TUNING (5103210009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sprężyny musisz dobrać względem silnika.

Droga sprawa i nie mogę sobie pozwolić gdyż jeszcze do lata chce Mz250 Dokończyć ;/ Szukam z Mpaka -20mm ;)

jak chcesz mogę ci moje sprzedać za 250pln, jeśli ci nie będą pasowały możesz mi je zwrócić-jedyny koszt to przesyłki i robocizna

jak kupowałem swoje h&r to w papierach jest napisane ,że pasują do wszystkich modeli [kupowałem w niemczech - w papierach do tuv jest wypisane wiele modeli do których pasuje w tym do twojego...jesli h&r pasują i do mnie i do ciebie ,to m pakowe muszą też pasować.

jak coś masz mój numer 660 743 906 , zadzwoń to ci powiem co i jak

• Lubię 1

jak chcesz mogę ci moje sprzedać za 250pln, jeśli ci nie będą pasowały możesz mi je zwrócić-jedyny koszt to przesyłki i robocizna

jak kupowałem swoje h&r to w papierach jest napisane ,że pasują do wszystkich modeli [kupowałem w niemczech - w papierach do tuv jest wypisane wiele modeli do których pasuje w tym do twojego...jesli h&r pasują i do mnie i do ciebie ,to m pakowe muszą też pasować.

jak coś masz mój numer 660 743 906 , zadzwoń to ci powiem co i jak

Dziwne.. Jedni piszą, że Touring ma takie same jak Cabrio na tyle a jedni , że wszystkie mają te same :D idzie zgłupieć ;/ Do tego R6 3.0 i jest pewnie cięższa i auto na przodzie nic mi nie usiądzie ;(

Dziwne , że nie ma nikogo kto sie w coś takiego bawił do Turasa ;/

Edit.

Doczytałem się , że pasują ale z sedana wsadzajac do turasa usiądzie nieco niżej bo to jest ponad 100KG różnicy w masie .. muszę kupić konkretnie od turasa 2.0d ;/

Edytowane przez danieldeni20

• Dodaj nową pozycję...