danieldeni20 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam Szukam w dobrej cenie kompletu sprężyn Mtechnic do e46 2.0d Touring 150ps w dobrym stanie . Preferuję wysyłkę, ponieważ mieszkam nad morzem. Kontakt na mail : deni@bmwseries.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 prawdopodobnie bede sprzedawal swoja za okolo miesiac, zostal mi tylko tyl... ori pod taka wersje jak twoja odezwe sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 prawdopodobnie bede sprzedawal swoja za okolo miesiac, zostal mi tylko tyl...ori pod taka wersje jak twoja odezwe sie Ale szukam kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ja mam ze swojego coupe komplet m pakietowy , nie wiem tylko jak z kompatybilnością z 3 litrowej benzyny do twojego auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) ja mam ze swojego coupe komplet m pakietowy , nie wiem tylko jak z kompatybilnością z 3 litrowej benzyny do twojego auta... No właśnie bo niby touring i cabrio mają te same na tyle... Edytowane 13 Marca 2015 przez danieldeni20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jeżeli chodzi o nadwozie to nie powinno być problemu. Musisz jedynie sprawdzić, czy takie same były w obydwu wersjach silnikowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jeżeli chodzi o nadwozie to nie powinno być problemu. Musisz jedynie sprawdzić, czy takie same były w obydwu wersjach silnikowych. Każdy pisze inaczej a ogólnie one pasują w miejsce zwykłych? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam doświadczenie jedynie ze sprężynami Eibach pro kit, miałem je zamontowane w swoim touringu i sprzedałem je posiadaczowi coupe. Tu masz przykładową aukcję SPRĘŻYNY EIBACH PRO-KIT BMW E46 E-46 TUNING (5103210009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sprężyny musisz dobrać względem silnika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Mam doświadczenie jedynie ze sprężynami Eibach pro kit, miałem je zamontowane w swoim touringu i sprzedałem je posiadaczowi coupe.Tu masz przykładową aukcję SPRĘŻYNY EIBACH PRO-KIT BMW E46 E-46 TUNING (5103210009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sprężyny musisz dobrać względem silnika. Droga sprawa i nie mogę sobie pozwolić gdyż jeszcze do lata chce Mz250 Dokończyć ;/ Szukam z Mpaka -20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 jak chcesz mogę ci moje sprzedać za 250pln, jeśli ci nie będą pasowały możesz mi je zwrócić-jedyny koszt to przesyłki i robocizna jak kupowałem swoje h&r to w papierach jest napisane ,że pasują do wszystkich modeli [kupowałem w niemczech - w papierach do tuv jest wypisane wiele modeli do których pasuje w tym do twojego...jesli h&r pasują i do mnie i do ciebie ,to m pakowe muszą też pasować. jak coś masz mój numer 660 743 906 , zadzwoń to ci powiem co i jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) jak chcesz mogę ci moje sprzedać za 250pln, jeśli ci nie będą pasowały możesz mi je zwrócić-jedyny koszt to przesyłki i robociznajak kupowałem swoje h&r to w papierach jest napisane ,że pasują do wszystkich modeli [kupowałem w niemczech - w papierach do tuv jest wypisane wiele modeli do których pasuje w tym do twojego...jesli h&r pasują i do mnie i do ciebie ,to m pakowe muszą też pasować. jak coś masz mój numer 660 743 906 , zadzwoń to ci powiem co i jak Dziwne.. Jedni piszą, że Touring ma takie same jak Cabrio na tyle a jedni , że wszystkie mają te same idzie zgłupieć ;/ Do tego R6 3.0 i jest pewnie cięższa i auto na przodzie nic mi nie usiądzie ;( Dziwne , że nie ma nikogo kto sie w coś takiego bawił do Turasa ;/ Edit. Doczytałem się , że pasują ale z sedana wsadzajac do turasa usiądzie nieco niżej bo to jest ponad 100KG różnicy w masie .. muszę kupić konkretnie od turasa 2.0d ;/ Edytowane 15 Marca 2015 przez danieldeni20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 pamiętaj ,że 2 litrowy diesel [silnik] waży mniej więcej tyle co 3 litrowa benzyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Ale mimo to pewnie siądzie za bardzo. Dzięki za chęci Edytowane 16 Marca 2015 przez danieldeni20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mam z e46 3,0d z 2004r sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mam z e46 3,0d z 2004r sedan Złe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi