bieznik Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam. Poszukałem trochę na forum ale nie mogę znaleźć więc jeśli już był temat to proszę o linka. Problem mam z centralnym zamkiem (teraz już w obydwu e46). W sedanie póki co nie działa pilot więc otwieram ją z kluczyka i zdarza się otworzy mi tylko drzwi kierowcy i bagażnik. Wtedy również nie działa przycisk od otwierania ze środka. Czasem pomaga zamknięcie auta i otworzenie bagażnika kluczykiem. Wtedy zazwyczaj wszystko wraca do normy. W turasie z kolei normalnie działają obydwa piloty ale pojawia się taki sam efekt tyle że nie otwiera bagażnika ale mogę pilotem otworzyć szybę w klapie. Powiem szczerze, że nie mam pojęcia co to może być a wkurza okropnie w szczególności jak moja pani z dzieckiem stoją obok i nie można się dostać do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tu masz temat z BMW-klubu BMW-klub.pl ? Zobacz temat - [E46] Centralny zamek - NAPRAWA (przekaźniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieznik Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Uuuu... Dzięki Buczu, bedę walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi