Bob Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 to mi sie przytrafiło w niedziele :cry: to nie BMW ale mysle ze nikt mi nie zamkknie tematu :wink: http://img335.imageshack.us/img335/2007/p31706623rf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ja etz ostatnio maile mwyapdek i u mnie wygaldal oto gozrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 hmmm, ale to nie z mojej winy, dotego ten co mi przywalil uciekl. A ja zostałem z wydatkiem. Byla lampa rozbita ale na zdjeciu jest juz zalożona, urwane mocowania zderzaka sa, atrapa zlamana, kierunkowskaz i ta lampa.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 to nie BMW ale mysle ze nikt mi nie zamkknie tematu :wink: my nie tacy :wink: właśnie, nie powiedziałeś o stłuczce, a już myślałem że coś groźniejszego :evil: ufffffffff, frajera w łeb trzeba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi