dymian1 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Samochód normalnie dzis zapalił. Jak wyjezdzałem to szybko póśćiłem sprzegło i mi zgasł! I teraz nie che odpalic ?? Co moze byc przyczyną ?? Rozrusznik normalnie kreci. Nigdy nie miałem takie problemu, auto zawsze odpalało. Po prostu wyjezdzałem i nie fortunnie puściłęm sprzegło i mi auto zgasło. I niestety drugi raz juz nie zapaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Samochód normalnie dzis zapalił. Jak wyjezdzałem to szybko póśćiłem sprzegło i mi zgasł! I teraz nie che odpalic ?? Co moze byc przyczyną ?? Rozrusznik normalnie kreci. A może coś więcej , bo trochę mało informacji , w takim przypadku przyczyn może być bardzo wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Może przeskoczył łańcuszek rozrządu?? Jest wogóle taka opcja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jeżeli masz łańcuszek nie pasek i nie pamiętasz kiedy wymieniałeś to teoretycznie było by to możliwe , że się przestawiło i niechce odpalić , ale to chyba raczej coś mniej groźnego , niesądzę aby to był rozrząd.Bez mechanika chyba się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jeżeli masz łańcuszek nie pasek i nie pamiętasz kiedy wymieniałeś to teoretycznie było by to możliwe , że się przestawiło i niechce odpalić , ale to chyba raczej coś mniej groźnego , niesądzę aby to był rozrząd.Bez mechanika chyba się nie obędzie. inni sugerują że to jest na 99 % pompa wtryskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Skoro pokazuje kontrolkę akumulatora to zacząłbym od odłączenia i ponownego podłączenia klem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Skoro pokazuje kontrolkę akumulatora to zacząłbym od odłączenia i ponownego podłączenia klem.Pozdr. Juz to zrobiłem i nicnie pomogło. Dalej to samo Nie jest to czasem jakis czujnik?? Wiem ze powodów moze być bardzo wiele.. Ale może ktos z was juz sie z takim czyms spotkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi