Kosa Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jeżeli ktoś nie rozliczał jeszcze PIT'u i mam możliwość przekazania 1% odpisu z podatku: Alek to kolega mojega syna (5 lat), chodza do jednej grupy w przedszkolu. W grudniu został wykryty u niego guz na nerce(12 cm) , obecnie przebywa na wydziale onkologii we Wrocławiu gdzie przyjmuje chemie z góry serdecznie dziękuję ARDZO PROSIMY O PRZEKAZYWANIE 1 % PODATKU NA FUNDACJĘ „ Na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową „ KRS 0000086210 z dopiskiem Aleksander Kwiatek lub dowolne wpłaty na konto 11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 z tytułem wpłaty „ Aleksander Kwiatek” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 dzisiaj zawożę pit-a więc na bank przekażę ten 1 % ... przelewik też poszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Na dniach będę się rozliczał i też wesprę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 z mojej strony dzisiaj poszedł , niewiele tego , ale zawsze coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi