elmo84 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witajcie, mam problem - przy dzisiejszej ładnej pogodzie otworzyłem sobie dach w mojej E53 i już nie udało mi się zamknąć mniejszej części dachu. Duża część się zamyka i otwiera a mniejsza ani drgnie. Próbowałem zamykać też imbusem i nic! Odłaczyłem tez zasilanie bo myślałem, że może jest jakichś rygiel elektryczny i też nic. Czy są jakieś sposoby na zamknięcie tego?? Czy orientujecie się czy moze są dwa oddzielne silniczki co tym sterują?? A może jest ktoś kto zajmuje się tym i nie będe musiał sie doktoryzować z panoramy w E53?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo84 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Temat zamknięty. Jest we Wrocławiu gość co rozwiązuje takie problemy od ręki i w dodatku nie takim kosztem jak ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Temat zamknięty. Jest we Wrocławiu gość co rozwiązuje takie problemy od ręki i w dodatku nie takim kosztem jak ASO. To może byś napisał łaskawie kto i za ile? może komuś by się taka informacja przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo84 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Pan ma swoja budkę na wagonowej i zajmuje się tylko szyberdachami i panoramkami. Problem w beemkach zna doskonale a po drugie zostawia w samochodzie i na zewnątrz porządek po swojej robocie. Mnie skasował za naprawę 5 stówek i dach działa. Numer : 601767771. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi