mariusz13 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 witam koledzy jak w temacie wyskakuje jedynka ale tylko i wyłącznie podczas ruszania jeżeli auto się toczy czy do przodu czy do tyłu wtedy nigdy nie wyskakuje . wiem że to może być synchronizator co się wiąże z wymianą skrzyni bo tak taniej wymieniłem też wcześniej olej na wszelki wypadek podobno to może być też wybierak . teraz pytanie do tych co taki objaw mieli i pewnie nie dotyczy to tylko e36 ale każdego manuala warto szukać czegoś dalej lub sprawdzać czy od razu stówka w kieszeń i po skrzynie jechać ?? skrzynia jest tania ale kanału jeszcze nie mam i jak jest jeszcze coś co mogę sprawdzić to bym na betonie nie wymieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja wymieniłem skrzynię,kup z gwarancją rozruchową i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 dokladnie!!!!!! drozej wyniesie wymiana czesci niż kupno na chodzie drugiej mi wyskakiwała 2ka ale jeszcze sprawdz kasete to tanszy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 skrzynia już wymieniona fakt nie było sensu się bawić skrzynie kupiłem za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi