vegito Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam, poszukuję niedrogiego zestawu wnętrza do e36 sedan. Pewnie jest sporo powypadkowych aut. Na olx ciężko o coś w okolicy za rozsądną cenę. Jakby ktoś miał jakieś namiary byłbym wdzięczny. Kontakt najlepiej PW Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2015 przez vegito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 czarna skóra czarne boczki czkórzane tylna kanapa z łokciem i wysuwanym schowkiem i uchwytem na napoje 1000zł kpl nic nie powycierane boczki nie poodklejane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 mam takie coś: Środek Skóra kremowa INDIVIDUAL E36 sedan KOMPLET! (5142795037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Stan naprawdę idealny, jedynie wyczyścić. Skóra nie jest spękana, czy powycierana. Mogę oddać do profesjonalnego czyszczenia w zaprzyjaźnionej myjni samochodowej za 100zł. Wtedy fotele będą dosłownie jak nowe. Mogę również to wysłać w cenie 140zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Skóra odpada bo za droga. Szukam prędzej welurów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Napisze dzisiaj do kolegi bo ma e36 po wypadku na części. Dam znać jak się dowiem. Edit. Niestety nie ma już tej e36... Edytowane 8 Marca 2015 przez arena11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi