Proper1986 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam wszystki po dłuższej nieobecności <bmw_1> Może to pytanie było już poruszane na forum ale niestety nie mogę się doszukać więc proszę o pomoc.Gdzie znajduje się filtr pyłkowy w moim aucie(BMW e34 1989 2,5 cat. m20b25 automat) ponoć jest w schowku pod deską rozdzielczą z prawej strony ale... Kiedyś przez przypadek trafiłem na ten temat na forum ale niestety już chyba go niema-były nawet foty jak zdemontować.Jeżeli ktoś moze pomóc bo bardzo bym prosił, Z góry dzięki :mrgreen: Pozdrawiam happy_bmw [ Dodano: 1 Marzec 07, 20:29 ] http://www.wixfiltron.com.pl/filtron/katalog/instrukcje/1031k.pdf coś znalazłem -podaję link jakby ktoś też potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba34 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Cześć, mam 525 TDS niedawno wymieniałem ten filtr, musisz zdemontować schowek a następnie otworzyć taką klapkę (jest na niej małe pokrętło) myślę że znajdziesz. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levik Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a może wiecie gdzie jest filtr przeciwpyłkowy w e36 318 TDS? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 wyciagnij schowek i po lewej w tunelu jest klapka ale najpierw trzeba zdemontowac nawiew <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ale nie we wszystkich E34 tak jest że wystarczy schowek wyjąć , u mnie filtr jest pod konsolą środkową i trzeba ją całą zdjąć żeby sie do niego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Levik, Tu masz lokalizację http://img170.imageshack.us/img170/3530/nowyobrazus7.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Polecam zmiane filterka bo myslalem ze mam juz cos pukniętego z ogrzewaniem, a tu wystarczyla zmiana filtra i jak odjął i nawet kupilem filterek bez ramki FILTRONA za 38 zł i jest elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi