Zgibniew Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mam pytanie w imieniu kolegi, więc proszę o wyrozumiałość. Wymieniłem pompę wody i termostat wraz z obudowa, odpowietrzyłem układ na tym korku do odpowietrzania w taki sposób ze kolega dał na 2 tys. obrotów a ja czekałem aż powietrze wyjdzie i zacznie lecieć płyn.Tak się stało tylko teraz mam problem bo ciepło leci tylko jak jadę a jak chwile postoi na wolnych obrotach to już wieje chłodnym, ale jak dam mu na obroty to znowu wieje ciepłym. Co chłop zrobił źle? Ma fajną pszczołę więc myślę, że można mu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Niedawno był podobny temat i było tam sporo podpowiedzi więc poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 to odpowietrz jeszcze raz,ale na wolnych obrotach z włączonym ogrzewaniem na maxa,mozesz odrazu ustawic auto ,tak aby przod był wyzej(jakiś podjazd itp) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi