Pit3er Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witam wszystkich, przez dłuższą część zimy jeździłem na alufelgach z polerowanym rantem i niestety sól i opiłki z klocków hamulcowych dała mi się we znaki... Piękne i błyszczące fele zrobiły się nad wymiar matowe wyczyściłem je jakimś środkiem do czyszczenia aluminium ale efekt matowości pozostał ten sam. Czy ktoś może mi doradzić jaką pastę polerską mam kupić (i gdzie we Wrocławiu to dostane) aby je wypolerować, a nie zniszczyć ??? Dodam tylko że powierzchnia przed była bardzo gładka (wyglądały jak chromowane) uklon_bmw Dzięki z góry! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witka...pasta polerska lekko scierna... na kazdej stacji benzynowej..jezeli miales wypolerowane felgi aluminiowe to na bank bedzie ok... np tempo pasta filc z woda i pasta polerska ijedziesz raczka lub na wiertareczce kolko filcowe z pasta i woda...troche czasu i przywrocisz blask felga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dzięki, myślalem że taką tempo zniszcze sobie powierzchnię na felach ale skoro nie ma strachu jutro zabieram się do polerki ) <bmw_1> <bmw_1> pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja teraz poleruje swoje nowe felgi Automaxem, i efekt jest bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Gdzieś kiedys w sklepie widziałem taką zieloną paste w pudełku taką twardą ją sie nakłada na filc i sie poleruje! Efekt zajefajny!! Ale tempo tez da rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Dzięki za poradę przetestuję tempo z filcem - jest dość tania, jak nie da rady to pomyślę nad bardziej drastycznymi środkami typu WIERTARA Pozdrawiam happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 automax jest dobry .polecam . pozdro <bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi