Beton Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Idzie wiosna, pora polerować felgi, autko, szykować sie do sezonu, ale przecież to wstyd wyjechać na miasto brzmiąc jak 1.6 w lpg Myślałem nad zmianą tłumika końcowego, mógłby ktoś coś polecić jakąś firme, albo kogoś kto zajmuje się tym, bo patrzyłem na allegro za jakimiś dwururkami, ale prawde mówiąc sam nie wiem co o tym sądzić, czytając te opisy, że robią dźwięk pod klienta itp. Czekam na propozycje i dzięki z góry Pozdrawiam Betoniasty! bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Magnaflow Masz w moim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Naszukałem się, ale znalazłem Brzmi zacnie! Tylko gdzie coś takiego wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak będę w domu to podeślę Ci namiary. Przypomnij się na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jeszcze ktoś ma może jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi