Danich Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Panowie co polecacie do e39, radyjko znalazłem coś takiego: RADIO KENWOOD DDX4025BT RAMKA 2DIN ISO BMW 5 E39 (5050091094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale chciał bym opinie kogoś kto coś o tym wie no jakiś zestaw głośników czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 o panie -zaraz dostaniesz pare postów żebyś się nie wygłupiał :lol::lol::lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 czyli zostać przy ori :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 heheh no raczej tak :lol: mnie też na to namówili i zostaje ori ale dzisiaj kupiłem co nie co żeby poprawić nagłośnienie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no też chcę troszkę zmienić ale nie wiem w co uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 heheh no raczej tak :lol: mnie też na to namówili i zostaje ori ale dzisiaj kupiłem co nie co żeby poprawić nagłośnienie happy_bmw Pochwal się co zakupiłeś bo też chcę coś poprawić u siebie bo mam fabryczną biedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 dobry subwoofer do bagażnika i jest niebo lepiej! Warto wtedy odłączyć głośniki w tylnej półce bo będą scenę zakłócać Ja np. mam 600W tube Alpine (ale składaną kanape ) i masuje za***iście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi