koko090681 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Panowie ,ma ktos jakies schematy kabli ,pinów ,ktory do czego ? Chodzi mi o e39 navi mk3 i chce sie podlaczyc aby właczał mi sie dokladany wzmacniacz Mam w bagażniku zmieniarke i tuner radiowy ,mozna wogóle sie tam gdzieś wpiąć ??? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Remote od dodatkowego wzmacniacza? Ja podłączyłem do wzmacniacza od anteny w słupku. Jeden z przewodów to właśnie sterowanie anteną(zasilanie), które (IMHO) świetnie sie nadaje jako remote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 a no w którym to słupku ??? z tyłu po stronie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Po stronie kierowcy. Tak z tyłu. Domyślam się ze zmieniarka jest zasilana w ten sam sposób. Ja pożyczyłem "prądu" ze wzmacniacza antenowego bo nie mam zmieniary dlatego polecam to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 bliżej bym miał ze zmieniarki ale już jest jakas opcja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi