neophyte Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witajcie drodzy Forumowicze Jako, że postanowiłem pomóc szefowi znaleźć jakieś dobre felgi do Jego Infinity zacząłem czesać po necie. Niestety szukam, szukam i znaleźć tego co by miało być nie mogę. Chodzi o dobre koło w rozmiarze 21' z rozstawem 5x114,3 i średnicą piasty 66,1. Jeżeli macie jakiś dobry wybór poproszę o linki lub foty. Felgi mają być mocne, cena nie gra roli (choć bez przesady) Ma wybór w salonie ale jedne już ma i chciałby coś innego. Rozglądałem się w dobrych kołach japońskich ale rozmiary to max 20' i jest tego mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 bccustom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 znalazłem HRE są kozackie tylko cen nie widzę i tylko w Katowicach mają. zobaczymy co powie. a te BCC obadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) zerknij tutaj- Konfigurator dobrych felg Edytowane 2 Marca 2015 przez Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Vossen Wheels | Luxury Rims | Staggered Wheels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 piękne te Vosseny :drool: najgorsze jest tylko to, że jest przeskok z 20 na 22'' od razu. wiem że szeryf mój ma już opony na 21'' ale sam jestem ciekaw co wybierze jak co dam znać. dzięki wielkie Panowie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 latwiej bedzie znalezc 5x112 i sruby plywajace zapodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 na to to mój szeryf nie pójdzie On nie uznaje takich przeróbek. Ale dzięki Waszej pomocy udało mi się znaleźć trochę fajnych rolek. teraz jestem ciekawy czy jakieś z nich wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi