Logic Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Gdzie najlepiej we Wrocławiu odnowią mi felgi? Jakieś dwa lata temu malowałem felgi w jednej z firm we Wrocławiu i nie byłem zbyt zadowolony. Zależy mi na ładnym, jasnym kolorze srebrnym z wysokim połyskiem. Tamte wyszły im jakieś ciemnawe i mało połyskliwe. Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad kolorem miedzianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 "MiKar" Kompleksowa regeneracja felg malowanie proszkowe usługi wulkanizacyjne polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dokładnie jw. jedź do Matrixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logic Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wiecie może jakie u niego są ceny? Interesuje mnie renowacja (piaskowanie + malowanie) 18" oraz gdzie znajduje się ta firma? Wysłałem wczoraj maila, ale do tej pory nie odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Napierać musisz telefonem. Stabłowicka 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logic Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 zawsze u niego jest taki problem z kontaktem? nie mogę ani się dodzwonić ani nie mam odpowiedzi na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 tak ciężko się dodzwonić....... dzwoń ile wlezie , a odbierze wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec71 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Cześć. Nic nie da takiego efektu jak lakierowanie na mokro, tu można zaszaleć z ilością pigmentu takiego jak brokat itd. Clar z górnej połki i napewno uchroni felgę przed uszkodzeniami. podstawowa rzecz t dobry lakiernik z doswiadczeniem i sprzętem, takim jak komora lakiernicza. Wówczas fela wychodzi gładka jak szkło. Na ul. Jerzmanowskiej we Wrocławiu na terenie firmy chemeko system znajduje się Firma ABL TECHNIC odlakierowująca koła. usługa kosztuje 120 PLN na komplet. Tak przygotowaną felgę podkładujesz jeśli masz możliwość matujesz wybierasz lakier np. Novi Plast Balonowa. Tam ci doradza co i jak, pomogą dobrać papier ścierne itp. No i potakim wykonaniu prac zaoszczędzasz wiekszośc kosztów jakie się płaci normalnie zak full service Ja robiąc coś co wymaga lakierowania przy samochodzie lub innym pojeździe robię tak od lat i zaoszędziłem dużo kasy. fakt jest taki że lubię sobie przy swoim aucie pogrzebać i mam dośc dobre wypozażony garaż, więc to tylko przjemność. POWODZOKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja w 2013 robiłem tu: Polerowanie, polerka felg - prostowanie, spawanie i lakierowanie Polecam w 100%, zrobione tak jak miało być :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Napierać musisz telefonem. Stabłowicka 120. raczej jedz na miejsce... przed Rothen ma urwanie palki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Cześć. Nic nie da takiego efektu jak lakierowanie na mokro, tu można zaszaleć z ilością pigmentu takiego jak brokat itd. Clar z górnej połki i napewno uchroni felgę przed uszkodzeniami. podstawowa rzecz t dobry lakiernik z doswiadczeniem i sprzętem, takim jak komora lakiernicza. Wówczas fela wychodzi gładka jak szkło. Na ul. Jerzmanowskiej we Wrocławiu na terenie firmy chemeko system znajduje się Firma ABL TECHNIC odlakierowująca koła. usługa kosztuje 120 PLN na komplet. Tak przygotowaną felgę podkładujesz jeśli masz możliwość matujesz wybierasz lakier np. Novi Plast Balonowa. Tam ci doradza co i jak, pomogą dobrać papier ścierne itp. No i potakim wykonaniu prac zaoszczędzasz wiekszośc kosztów jakie się płaci normalnie zak full serviceJa robiąc coś co wymaga lakierowania przy samochodzie lub innym pojeździe robię tak od lat i zaoszędziłem dużo kasy. fakt jest taki że lubię sobie przy swoim aucie pogrzebać i mam dośc dobre wypozażony garaż, więc to tylko przjemność. POWODZOKA Lokowanie produktu?? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tazunio zgadzam się z Tobą dopiero początek kwietnia- byłem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 zapierdziel totalny ma też byłem wczoraj ... więc nie odbiera telefonów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi