łysy 76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam, Od kilku dni mam problem ze swoim BMW e90 - 320i .Czy ktoś mógłby mnie poratować z problemem który polega na pojawianiu się błędu P1050 i P1062. Od jakiegoś czasu już kilka razy musiał być kasowany . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Stawiam na czujnik wałka rozrządu ale może się mylę - mam przecież inny (starszy) model I to tylko te błędy czy jeszcze coś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy 76 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, Cały czas pojawiają sie te dwa błędy , a może to walwetronic .Jak dodaje gazu to coś czasami terkocze- ale jak tylko dodaje gazu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexx-x Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam,Od kilku dni mam problem ze swoim BMW e90 - 320i .Czy ktoś mógłby mnie poratować z problemem który polega na pojawianiu się błędu P1050 i P1062. Od jakiegoś czasu już kilka razy musiał być kasowany . Pozdrawiam Witam. Mozesz napisac czy rozwiazales problem i jesli tak to co bylo przyczyna? Mam od wczoraj taki sam problem i w sumie nie wiem od czego zaczac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi