mareq Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 JEDYNE TAKIE BMW E36 328 VADERY german bbs m pakiet e46 M3 330 e39 325 Rzeszów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) panowie czy ktoś zna ten samochód bo mnie korci jak cholera jest na raceism więc może któryś kolega kojarzy. coś jest nie tak z kolorem tylnego prawego nadkola... no czekam na info od właściciela i więcej fot i informacji o aucie... co sądzita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Link nie działa dziwne bo mi działa... wklejam jeszcze raz : JEDYNE TAKIE BMW E36 328 VADERY german bbs m pakiet e46 M3 330 e39 325 Rzeszów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 umnie działa link pierwszy jak i drugi auto warto obejrzec ładny sierodek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 jest na raceism? Gdzie.... ? Albo go przeoczyłem albo to tylko sama wlepa na szybie jakich teraz duzo Wg mnie cena troche za dużo, żeby jeszcze jakieś felgi unikaty albo skręcane 3tgl były to ok.... Nowy gwint... pewnie ta tesko sądząc po tylnych amorkach, balck hella lampy przód wątpie aby to były oryginalne raczej home made.... Dzwoń, oglądaj i cena w dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi