qlas00 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam ! Czy bez środkowego katalizatora auto przejdzie przegląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 zależy gdzie, moje przechodzi już 6ty rok:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 zależy gdzie, moje przechodzi już 6ty rok Greenpeace już po Ciebie jedzie kuog w moim poprzednim aucie normalnie przechodziłem przegląd bez kata, także faktycznie zależy od służbistości stacji lub diagnosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayler Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie powinien przejść oficjalnie, lecz mi przeszedł bo gościu nie zwrócił uwagi na to. Tak samo na jednej stacji się czepili czarnych kierunków, a na drugiej nie. Zależy jak trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Formalnie bez katalizatora nie powinien(jeśli był w niego wyposażony oryginalnie)-pozatym powinni sprawdzić spaliny chociaż żeby mi sprawdzili to .... musiałem się prosić. Ale niebardzo rozumiem...środkowy katalizator? Czy środkowy tłumik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Oczywistą sprawą jest to, że jeśli auto było wyposażone w katalizator i tłumik to musi je posiadać. Druga kwestia to fakt, że od 2-3 lat mam tylko turbo, rurę wydechową i tłumik końcowy. Żaden diagnosta nie zwrócił na to uwagi. Przynajmniej do tej pory ;-) Wysłane z Sony Xperia Z3 compact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi