memek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam. Mam do wymiany szybę z przodu w swoim e36 coupe. czy mógłby ktoś polecić jakiś dobry i tani zakłada wymieniający szyby? i czy znał by ktoś koszta takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 dobry na pewno ale czy tani to nie wiem na terenowej we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja robiłem w E46 w nord-glass na Robotniczej 40B. Koszt 450 z czujnikiem deszczu. Dożywotnia gwarancja na montaż i 2 lata na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 EuroTop ul.torfowa Wrocław-sołtysowice, jak pół roku temu pytałem, za taką imprezę chcieli 250zł. Z tego co wiem mega tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi