Ajoksander Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam Mam problem podczas jazdy tak ok 90 zaczyna mi trzepać lewym kołem z przodu wykluczam raczej opone lub felge bo zmieniłem i nadal jest to samo co to moze byc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Hmm.. Jezeli wymieniana i wywazona! moj kumpel miał tak w golfie! Okazała sie ze musi założyć pierscienie teflonowe na alusa bo miał inny otwór na piaście i na kole jakieś 1 czy 2 mm! Po założeniu pierscieni wszystko wruciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Skoro koło zmieniałeś to albo któryś sworzeń (końcówka), albo łożysko :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 lewarek,auto do góry i poruszaj tym kołem może wyczujesz gdzie masz luz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 oki dzeiki za wskazowki <bmw_1> [ Dodano: 12 Marzec 07, 18:59 ] te koledzy a może to być wina np .przegrzanej tarczy hamulcowej uklon_bmw lub zwichrowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi