syndrom Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam, po deszczowej nocy, wsiadlem do samochodu...i co? Odpalam auto, a wycieraczki na starcie zaczely dzialac, najgorsze jest to, ze nie moge ich wylaczyc ;/ nie wiem co mam zrobic. Wycieraczki dzialaja na 2 stopniu. Czasem bywa ze sie wylaczaja na pare km. po czym np. po wlaczeniu kierunkowskazu znowu zaczynaja machac. help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Pewnie woda wdarła sie do instalacji i robi zwarcie dlatego to tak moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A może sterownik od wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 u mnie była to woda przy wtyczce zaraz przy zbiorniku płynu i to ona robiła zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 zbiornik plynu, ale jakiego? gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 zbiornik plynu od spryskiwaczy.nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie jak wypiąłem wtyczę od niego to dopiero wtedy wycieraczki i spryskiwacz mi sie wyłączyły .niewiem co ma to ze sobą wspólnego :shock: :roll: no chyba że u mnie taka instalacja jest <bmw_4> wcale bym się nie zdziwil :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A może sterownik od wycieraczek. Te auto raczej nie ma sterownika wycieraczek :? Raczej jest za stare na to :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No może nie ma sterownika ale może jest przekażnik tu się chyba zgodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 wyobrazcie sobie, ze wycieraczki sie naprawily happy_bmw ale dzisiaj znowu popadalo i dmuchawa mi nie dziala <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No może nie ma sterownika ale może jest przekażnik tu się chyba zgodzisz. Tak, tu się zgodzę 8) <bmw_2> [ Dodano: 2 Marzec 07, 20:40 ] wyobrazcie sobie, ze wycieraczki sie naprawily happy_bmw ale dzisiaj znowu popadalo i dmuchawa mi nie dziala <bmw_4> Ja wiem, ja wiem co się zepsuło: ELEKTRYKA. A tak na poważnie to chyba będziesz musiał sam pogrzebać (jeśli się znasz choć trochę) lub do jakiegoś elektryka podjechać, bo tak na odległość w Twojej sytuacji to ciężko będzie coś ustalić, powodzenia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam Odkrec pod kierownica oslone nad pedalami i pod kierownoica i tam sa cyba 3 lub 4 kostki wez je rozlacz i i poczysc bo ona moga sie pierdzielic moga byc zaoksydowane mi sie tak dzialo z kierunkowskazami raz chodzily ja bylo sucho jak polalo to koniec niema kierunkow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 wielkie dzieki ako, jutro postaram sie to zrobic, mam nadzieje ze jest tam tez kostka odpowiadajaca za dmuchawe uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Powinna tam byc Jak cos to pisz bedzioemy jeszcze myslec ok Pozdrawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 moze wilgoc w bezpiecznikach. albo instalacja mokra lub wilgotna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jak już wszystkie kabelki posprawdzasz to zapobiegawczo nie zaszkodzi prysnąć WD40, wytrąci wodę z instalacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi