mariusz13 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 jak w temacie jeden z byłych forumowiczów zawiera związek małżeński 8 sierpnia we Wrocławiu wolą jego jest pojechać do ślubu jedyną słuszną marką której obecnie nie posiada jeżeli byłby ktoś chętny pomóc to proszę o kontakt tu na forum lub pw lub bezpośrednio do niego tel. 530 372 738 . przewidziana odpowiednia opłata eksploatacyjna tak by nikt nie był stratny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja mam e65 od niedawna jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja mam e65 od niedawna jak by co poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 a twojego cabrio nie chce?? albo mojego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 jego przyszła małżonka nie chce bo fryzura się zniszczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 nie wie co traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 e66 750il Facebook/Siódemką Do Ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronciak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jaki koszt jest takiego przewiezienia, myślę nad weselem w kwietniu 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi