Kamil_89 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Takiemu to dobrze. Myślę, że o 13 wystartuje z wro. Zawsze mogę się dostosować jeśli byś trochę później jechał. Myślałem żeby wcześniej wyjechać. Najwyżej zobaczymy się na miejscu. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Tak sie bawi maxbimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) to dla tych co nie byli :gril: Edytowane 19 Lipca 2015 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Dziękujemy wszystkim za super łikend!!! Sorry New York I LOVE NYSA!!! Edytowane 19 Lipca 2015 przez Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 dawac wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Było naprawdę super mimo wczorajszej pogody :-D Dzięki wszystkim za integrację ;-) Pozdrowienia z czerwonej e30 ;-) Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 dobra poszukiwane krzesełka rozkładane , kolor zielony w jakieś tam kwiatki... uczciwego znalazce nagrodze PW lub 601 493 406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dochan Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 dobra poszukiwane krzesełka rozkładane , kolor zielony w jakieś tam kwiatki... uczciwego znalazce nagrodze PW lub 601 493 406 Hej,jak ja odjezdzalem to te dwa krzesełka stały koło drzewa, a odjezdzalem prawie ostatni.Zostali tylko chłopaki którym się rano kluczyki zatrzasnely.Jeszcze chyba opony zostały :-D Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No zastanawiałem sie czyje to krzesełka. Ale stało auto michała, jakas e60, wiec pomyslelismy, ze to ich. A zadzwoniłeś Dyziu do mnie jak byliśmy prawie w Oławie Tak bym je zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 dawac wiecej fotek To chyba pytanie do michał_f bo on pstrykał foteszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Najwyraźniej unoszące się opary alkoholu popaliły wszystkie klisze lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Spokojnie. Foty będą na dniach a nawet nie zwróciłem uwagi czy stały jakieś krzesełka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja odjeżdżałem ostatni i krzesła zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dzięki wielkie za tak liczne przybycie na Summer Patrol 2015 bmw_1Było jak zawsze mega, a imprezę kończyliśmy jak zawsze bardzooooo późno lolol:gril:bmw_3 Jak coś to widzimy się już za miesiąc na Kamieniu Śląskim :dance:bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 zdjęcia ode mnie https://www.dropbox.com/sh/fh8m7y315r7zc2g/AABactjAyLC79ChxocSbsd5sa?dl=0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 widzę same fury, ludzi ni ma, ale wierzę że będziesz jeszcze ładował foty bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 widzę same fury, ludzi ni ma, ale wierzę że będziesz jeszcze ładował foty bmw_beer Dodałem do albumu jeszcze kilka zdjęć, ale ludzi zbytnio nie fotografowałem widziałem, że inni to robili, dlatego skupilem się na autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Trzeba Przema zmotywować, żeby wydębił fotki od znajomych z Akwizgranu bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Niestety sie nie zgraliśmy zbytnio ;c Bo z Kojakiem mieliśmy domek przy plaży, a nie koło Was ;c Dzięki Forest i korni8808 za eskorte po Agę Aaa bym zapomniał, Forest pamiętaj bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi