Kandyn Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 1. Siepra 2. Arczi, Kamila 3. ROGU, Kasia 4. ewuniek, longner? 5. 6. 7. 8. 9. 10. .... Maxbimmer: 1. Forest (obowiązkowo)* 2. Sajmonowski* 3. PRZEMO&EDZIA* 4. BASTARS ( zobaczymy czy nie będzie kolidowało z wczasami, ale ogólnie jestem) 5. mariusz13 & Ania 5. cziko & Monika 6. michal_f & Agata (to i ja wpadnę, w końcu Nysa moje miasto*) 7. Wstepnie Beton & Aga (chyba ze bedziemy grzac sie na plazy ) 8. Pakos & Marysia & Martynka 9. Radovanovic1 & Ola (jak dostane wolne to przyjade jak wszyscy. A jak nie, to dopiero w Sobote) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Haha, biedny Kojak wykreślony z listy Z tego co widzę to przyjeżdżacie w sobotę, to z Kojakiem powitamy Was chlebem i piwem o ile będziemy w stanie, bo już od piątku mamy domek :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 my też w piątek zajeżdżamy:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 a jedzie ktos w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 a jedzie ktos w sobote? Chyba ja. Ale jeszcze nie wiem o której godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Chyba ja. Ale jeszcze nie wiem o której godzinie Fajnie jak nie od razu z rana bo ja w sobote rano wróce z nocki, przespał bym sie troszkę bo nie chcę odpaść po 2 piwku lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Fajnie jak nie od razu z rana bo ja w sobote rano wróce z nocki, przespał bym sie troszkę bo nie chcę odpaść po 2 piwku lolol A to spoko. Ja dopiero po południu będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No ekipa naprawdę się duża szykuje na tę imprezę Pogodę sprawdzałem i wychodzi na to że czeka nas słoneczny weekend bo słoneczko i temperaturka powyżej 26 stopni już od piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No ekipa naprawdę się duża szykuje na tę imprezę Pogodę sprawdzałem i wychodzi na to że czeka nas słoneczny weekend bo słoneczko i temperaturka powyżej 26 stopni już od piątku Z tą pogodą to nic nie wiadomo ale miejmy nadzieję, że będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Co to za Nysa jak nie będzie ☔ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Załatwiłem wolne na piątek, wiec nie pojade w Sobote, tylko wczesniej tj. piatekkuogkuog Takze michał_f razem nie pojedziemmy Edytowane 9 Lipca 2015 przez Kandyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja jadę dopiero w sobotę- żona pracuje jeszcze w piątek :sad: Robię podliste kto piątek, a kto w sobotę z Wrocka leci by się razem zebrać do kupy. Piątek: Sobota: 1.cziko z Moniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 ja z Anią w piątek będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Piątek: 1. Radovanovic1 i Ola 2. mariusz13 i Ania Sobota: 1.cziko z Moniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Piątek: 1. Radovanovic1 i Ola 2. mariusz13 i Ania 3. Beton i Agaa 4. Kojak i Kasia Sobota: 1.cziko z Moniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 a może i ja się wybiorę w Sobotę popołudniu z laską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ehhh. Szkoda ze to nie tydzień później. Juź od kilku tygodni kombinujemy z Ewą jak to załatwić żeby pojechać ale ni jak nie wychodzi.... Dobrej zabawy ludziska!! A na pewno taka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 O której godzinie w piątek będziecie wyjeżdżać do nysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 My z betonem bedziemy gdzies 10-11 wyjezdzac bo szkoda pogody ale na 100% to wszystko dogadamy jutro w maku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ehhh. Szkoda ze to nie tydzień później. Juź od kilku tygodni kombinujemy z Ewą jak to załatwić żeby pojechać ale ni jak nie wychodzi.... Monika juz mi przekazała tą smutna wiadomość :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Nom, a w piątek ma być 33 i słoneczko, więc dupka musi się smażyć A wieczorem, czillen am grillen :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mi pozostało w tym tygodniu tylko sie zwolnić z pracy i mogę jechać w piątek na moto bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ktoś wie jak z noclegami? Jechałbym z dziewczyna ale chciałbym wiedzieć czy na namiot sie szykować czy można jakieś domki ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z domkiem bedzie ciezko my juz rezerwowalismy w maju wiec lepiej wez namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z domkiem bedzie ciezko my juz rezerwowalismy w maju wiec lepiej wez namiot dlatego też nie dzwonilem bo nało realne, zeby znalezc cos do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi