blazej3131 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kojak podalbys jakies namiary moze cos sie uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 NOR - Nyski Ośrodek Rekreacji Zakladka rezerwacja. Moze sie cos uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wbijaj w link od Betona i działaj moze akurat sie uda Ja mam namiar na jeden domek w ktorm juz kiedys bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1. Siepra 2. Arczi, Kamila 3. ROGU, Kasia 4. ewuniek, longner? 5. 6. 7. 8. 9. 10. .... Maxbimmer: 1. Forest (obowiązkowo)* 2. Sajmonowski* 3. PRZEMO&EDZIA* 4. BASTARS ( zobaczymy czy nie będzie kolidowało z wczasami, ale ogólnie jestem) 5. mariusz13 & Ania 5. cziko & Monika 6. michal_f & Agata (to i ja wpadnę, w końcu Nysa moje miasto*) 7. Wstepnie Beton & Aga (chyba ze bedziemy grzac sie na plazy ) 8. Pakos & Marysia & Martynka 9. Radovanovic1 & Ola (jak dostane wolne to przyjade jak wszyscy. A jak nie, to dopiero w Sobote) 10. Kamil_89 & Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1. Siepra 2. Arczi, Kamila 3. ROGU, Kasia 4. ewuniek, longner? 5. 6. 7. 8. 9. 10. .... Maxbimmer: 1. Forest (obowiązkowo)* 2. Sajmonowski* 3. PRZEMO&EDZIA* 4. BASTARS ( zobaczymy czy nie będzie kolidowało z wczasami, ale ogólnie jestem) 5. mariusz13 & Ania 5. cziko & Monika 6. michal_f & Agata (to i ja wpadnę, w końcu Nysa moje miasto*) 7. Wstepnie Beton & Aga (chyba ze bedziemy grzac sie na plazy ) 8. Pakos & Marysia & Martynka 9. Radovanovic1 & Ola (jak dostane wolne to przyjade jak wszyscy. A jak nie, to dopiero w Sobote) 10. Kamil_89 & Kasia 11. Nem & Edka O ile sie nic nie zmieni bedziemy w Nysie w piatek przed poludniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 my bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jakaś zorganizowana grupa jutro jedzie? Czy każdy jak się ogarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tam trzymajcie miejsca na kilka aut co przyjadą w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja w piątek po pracy uderze. Tylko nie do końca wiem gdzie to konkretnie jest:D bo tam wokół nysy pełno jakiś ośrodeczków jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 https://goo.gl/maps/KLDQo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 my się meldujemy w piątek koło 16:grill::grill::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tam trzymajcie miejsca na kilka aut co przyjadą w sobotę dokładnie :grill: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 będziemy stawać na skos a ktoś jeszcze oprócz mnie z Martą będzie koczować w namiocie czy wszyscy na spasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 będziemy stawać na skos a ktoś jeszcze oprócz mnie z Martą będzie koczować w namiocie czy wszyscy na spasie ? Zapraszasz do swojego?? lolol Ja biorę namiot, bo z soboty na niedzielę ma padać. Tak to bym na trawce się walnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Była jakaś Nysa bez deszczu? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 będziemy stawać na skos a ktoś jeszcze oprócz mnie z Martą będzie koczować w namiocie czy wszyscy na spasie ? Ja tez pod namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 będziemy stawać na skos a ktoś jeszcze oprócz mnie z Martą będzie koczować w namiocie czy wszyscy na spasie ? Ja też namiot. No z tego co mówiła Pani pogodynka to burza ma być w sobote, wiec trzeba wziąc namiot z piorunochronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Meteorogramy - meteorograms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nie zapraszam tylko mam plan zrobić miasteczko namiotowe BMW koło samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wczoraj jechalismy od strony Wrocka do Nysy, remonty na A4 stalismy z poltorej godziny i to byl czwartek wiec dzisiaj wiekszy ruch i mozna stac dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wczoraj jechalismy od strony Wrocka do Nysy, remonty na A4 stalismy z poltorej godziny i to byl czwartek wiec dzisiaj wiekszy ruch i mozna stac dluzej. Dlatego lepiej przez Oławe/Grodków jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dlatego lepiej przez Oławe/Grodków jechać. O której jutro lecicie na Nyse? Jakby się udało to dołączył bym w okolicach Grodkowa. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Czekamy na Was Bimmerzy i Bimmerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Czekamy na Was Bimmerzy i Bimmerki Takiemu to dobrze. O której jutro lecicie na Nyse? Jakby się udało to dołączył bym w okolicach Grodkowa. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Myślę, że o 13 wystartuje z wro. Zawsze mogę się dostosować jeśli byś trochę później jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja będę późno koło 21 pewnie, mam nadzieje że mnie jeszcze wpuszcą na ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi