Beton Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A moja taka biedna, samotna i przyczajona, michal_f dobre ujecie zza bunkra, tylko brak zapalonych ringow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 / a żona z nowymi butami /coś tam mówiła o jakiś dziurach po szpilkach na kanapie - nie Lucas ?? kuogkuogkuogkuog/. Ojj drogi spot :bag: Oli i Ania YYYYY,że co?że ja? Aleee przecież mnie tam nawet nie byłokuogkuogkuogkuog Przecież nawet mojego auta na fotach nie ma. P.S Fajnie było i wesoło. Moim zdaniem atmosfera na Magnolii jest o niebo lepsza niż na bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Pytanie troche po za tematem. Ale czym roznia sie lampy przednie m5 e60 o tych w czołgu Ologa? W czolgu sa jak by dwie soczewki a w m5 nie. Wydaje mi sie ze i jedne i drugie to bixenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Pytanie troche po za tematem. Ale czym roznia sie lampy przednie m5 e60 o tych w czołgu Ologa? W czolgu sa jak by dwie soczewki a w m5 nie. Wydaje mi sie ze i jedne i drugie to bixenony? Moje są nieskrętne, a w M5 są skrętne i te ala długie doświetlają dodatkowo zakręty. Ja przy zmianie lamp na polifty wybrałem świadomie te moje bo mi się bardziej podobają a tak naprawdę mają tylko jedną soczewkę /ta środkowa to tylko atrapa i tyle/. Ave Oli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Widzę, że się działo ja niestety nie wpadłem bo wydech montowałem.:wink: Na następnym się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 moze i ja w koncu podjade, tylko letnie papcie trzeba wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braga Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Broder to twoje autko stało kiedys za toya jakis 4 miechy temu takie ochlapane bo była koło niego duza kałuża ,m3 e36 a kiedy nowy spocik sie szykuje w ostatnia niedziele miesiąca tylko gdzie bedzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Spokojnie info będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braga Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ok to czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 PS: tylu paparazzi było z aparatami i gdzie te focisze ) Ja latalem z aparatem jak taki japonczyk i mialem sporo zdjec do wrzucenia, ale niestety w zeszlym tygodniu wlamali mi sie na chate i zabrali m.in. rowniez aparat ale naszczescie koledzy tez duzo porobili i wrzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braga Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Na tego w tym miesiacu postaram sie byc to wezme swoj aparat i napewno porobi sie duzo fotek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A czyja to E39 z takim ładnym IC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi