olog22 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) No ja już myślałem że Pirooz dawno pojechał a tu nagle pojawił się z następnego pasa Poza tym to nawet nie startuję do służbowej Yariski :mrgreen: a Pirooz po przejażdżce M5 wziął ze sobą troszkę mocy z fałdziesięć happy_bmw Dzięki wszystkim za spotkanie i pogaduchy. Miło że frekwencja dopisała i pogoda też. Ja wróciłem z aktywnym AUX /dzięki wielkie Kamcio :drunk:/ a żona z nowymi butami /coś tam mówiła o jakiś dziurach po szpilkach na kanapie - nie Lucas ?? kuogkuogkuogkuog/. Ojj drogi spot :bag: Do następnego razu i czekamy na foty. Oli i Ania Edytowane 22 Lutego 2015 przez olog22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Widzę, coraz ciekawiej robi się na Najtach...Mam rozumieć, że pod szyldem Maxbimmera odpierdalało się wioskę jak pod remizą czy tylko źle interpretuję te wpisy? Niebiescy dziś cały dzień krążyli koło Magnolii więc to że raz przyjechali się pokazać raczej nie miało nic wspólnego z tym co się działo. A nie działo się nic ponad to co zwykle może było troszkę głośniej bo było kilka wozów o głośnych wydechach spokojnie Forest, wstydu nie narobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 To dobrze bo już zacząłem się martwić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 spokojnie Forest, wstydu nie narobiliśmy. No ja myślę, bo naklejki z fur pozrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No ja już myślałem że Pirooz dawno pojechał a tu nagle pojawił się z następnego pasa Poza tym to nawet nie startuję do służbowej Yariski :mrgreen: a Pirooz po przejażdżce M5 wziął ze sobą troszkę mocy z fałdziesięć happy_bmw Dzięki wszystkim za spotkanie i pogaduchy. Miło że frekwencja dopisała i pogoda też. Ja wróciłem z aktywnym AUX /dzięki wielkie Kamcio :drunk:/ a żona z nowymi butami /coś tam mówiła o jakiś dziurach po szpilkach na kanapie - nie Lucas ?? kuogkuogkuogkuog/. Ojj drogi spot :bag: Do następnego razu i czekamy na foty. Oli i Ania Najlepsza wyścigówka to służbówka i fakt, jak Adrian nie patrzył to szybko zrobiłem swapa ale ciiii,może nie zauważy że brakuje 400 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Niebiescy dziś cały dzień krążyli koło Magnolii więc to że raz przyjechali się pokazać raczej nie miało nic wspólnego z tym co się działo. A nie działo się nic ponad to co zwykle może było troszkę głośniej bo było kilka wozów o głośnych wydechach spokojnie Forest, wstydu nie narobiliśmy. Żeby tylko niebiescy, bo moresy też sie zakręciły i obczajały auta w swojej skodzie RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 22 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzięki za fajne spotkanie, mam nadzieje, że za miesiąc będzie więcej autek U mnie już zawitają letnie felgi Łapcie kilka fotek z telefonu ^ Haa, forumowy paparazzi uchwycony ^ Najwieksza furora i wabik na niebieskich M5 taxi! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W trakcie jednej z tras 'taryfą' ktoś rzucił pomysł aby kolejnym razem, jeśli oczywiście nasz nowy kolega będzie na Najcie, zrzucić mu się na wahę aby nas powoził tylko wtedy to już przydałoby się to zorganizować na legalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Spot udany Dzięki za fajną atmosferę i do zobaczenia na następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Fajnie bylo wpasc w przerwie w pracy chociaz na chwile ,przywitac sie i pogawedzic happy_bmwpozdrowionka dla wszystkich bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W trakcie jednej z tras 'taryfą' ktoś rzucił pomysł aby kolejnym razem, jeśli oczywiście nasz nowy kolega będzie na Najcie, zrzucić mu się na wahę aby nas powoził tylko wtedy to już przydałoby się to zorganizować na legalu. Proszę o numer konta a przelew robię już teraz bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Widzę, coraz ciekawiej robi się na Najtach...Mam rozumieć, że pod szyldem Maxbimmera odpierdalało się wioskę jak pod remizą czy tylko źle interpretuję te wpisy? Forest ma rację, żeby to kurcze z tego wszystkiego wstydu nie było palić kapcia to można za miastem w lesie a nie w takich miejscach jak magnolia i to jeszcze co drugie auto pewnie z naklejką maxbimmera P.S. Nie byłe nie widziałem ale tylko posty komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Forest ma rację, żeby to kurcze z tego wszystkiego wstydu nie było palić kapcia to można za miastem w lesie a nie w takich miejscach jak magnolia i to jeszcze co drugie auto pewnie z naklejką maxbimmera P.S. Nie byłe nie widziałem ale tylko posty komentuje A ja byłem i szczerze uważam że nie zdarzyło się dziś nic nadzwyczajnego. Może ktoś z zarządu zorientowałby się ile by kosztowało zajęcie Niskich Łąk na np 3h na kolejnego Najta? Parking pomieści dużo aut,jest tor gdzie chętni mogą sobie zrobić małe upalanie. To nie mogą być jakieś strasznie duże koszty a każdy wysupła przecież 5-10 zł za możliwość spotkania w takim miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dobry pomysł zwłaszcza że w ostatnim czasie nic takiego nie miało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 próbujemy ogarnąć temat ale nie jest to takie proste, chyba ze kos ma znajomosci na Redeco/Niskie łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No coś mało fotek jest Co do upalania to ja rozumiem szybki start czy coś ale bączki to już nie ten styl jak na mój gust. Można by zrobić raz na jakiś czas jakieś spotkanie na torze i dla chętnych wjazd odpłatny i hejka ale jak będzie to stały punkt programu to zamiast pogadać o autach i o tym co można by zrobić i co się zrobiło będziemy wąchać palona gumę i zastanawiali się kiedy ktoś zrobi sobie qq. Takie jest moje zdanie na ten temat ale nie znaczy że mam rację i postaram się dostosować W oczekiwaniu na foty Oli i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 próbujemy ogarnąć temat ale nie jest to takie proste, chyba ze kos ma znajomosci na Redeco/Niskie łąki pogadam z kolesiem on prowadzi WLTA teraz jeździmy właśnie na niskich łąkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja mam "znajomości" jedynie u gościa prowadzącego tamtejszą Stację Diagnostyczną. Ale to raczej nie pomoże Co do upalania to ja rozumiem szybki start czy coś ale bączki to już nie ten styl jak na mój gust.Można by zrobić raz na jakiś czas jakieś spotkanie na torze i dla chętnych wjazd odpłatny i hejka ale jak będzie to stały punkt programu to zamiast pogadać o autach i o tym co można by zrobić i co się zrobiło będziemy wąchać palona gumę i zastanawiali się kiedy ktoś zrobi sobie qq. Takie jest moje zdanie na ten temat ale nie znaczy że mam rację i postaram się dostosować Oli, tam jest tyle miejsca że dla każdego się znajdzie przytulny kąt Ci którzy chcą upalać będą sobie latać, reszta może bezpiecznie stać i konwersować na parkingu nieopodal Byłem tam kilka razy przy okazji różnych imprez (m.in. rewelacyjna impreza YATO gdzie driftowały kilkusetkonne potwory) i dało się spokojnie rozmawiać na parkingu. Zaletą na pewno jest to, że mielibyśmy święty spokój z osobami postronnymi. Nikt by nam nie przejeżdżał, policja by się nie interesowała, nikomu byśmy nie wadzili. Takie "swoje" miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 wstępnie rozmawiałem z kolegą coś mi powiedział że koszt wynajęcia toru za godz 250 zł tylko coś wspomniał o ilości aut ale to pewnie do dogadania jeszcze jeden problem to może być ubezpieczeniem w razie czego bo oni niby wymagają jak tylko dowiem się czegoś więcej dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K12Adrian Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki wszystkim za tak gorące przyjęcie do grona Maxbimmerów Szkoda, że nie wszystkich udało mi się poznać i nie wszystkie auta obejrzeć, ale i tak atmosfera na najcie była niesamowita ! Bilety na podróż liniami M Airlines do nabycia już wkrótce w Empiku i dobrych sklepach muzycznych Temat toru - brzmi rewelacyjnie ! Pozdrawiam wszystkich i również czekam na zdjęcia bo fotografów nie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pezet71 Opublikowano 23 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Salute! Na początek kilka, reszta w linku pod zdjęciami, enjoy!bmw_2 Rafał Niedźwiecki Photography: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.846477998727604.1073741971.516374001738007&type=1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 super foty I chociaż się moja felga załapała Pozwolę sobie tą fotę wrzucić do mojego tematu Jeszcze raz dzięki za spota i do następnego PS: tylu paparazzi było z aparatami i gdzie te focisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 23 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 PS: tylu paparazzi było z aparatami i gdzie te focisze ) Marudzisz Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/121m9qxilzqmqrs/AAAvfjpcCenZUcoRtEj46fkla?dl=0 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Vivka e36 taka ładna, a tak mało zdjec ma:x Ta M5 to tez wygłaskana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Marudzisz Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/121m9qxilzqmqrs/AAAvfjpcCenZUcoRtEj46fkla?dl=0 Elegancko wyłapałeś odjazd Walusia Gratki Nawet na jednej focie się troszkę mojej rakiety załapało I na koniec podoba mi się ujęcie S85B50 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi