Kamil_89 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 1. błażej3131 2. michal_f 3. Radovanovic1 4. cziko 5. dżejdżej 6. Pirooz - służbowym ale jednak!* 7. Marrrtin 8. Młooody 9. arena11 10. konik 11. BETON :party: 12. olog22 13. chlebi 14. Adrian_ 15. jacoBlack 16.tomasz325 17. mareckiwrc 18. lukasbmw 19. Kamil_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 1. błażej31312. michal_f 3. Radovanovic1 4. cziko 5. dżejdżej 6. Pirooz - służbowym ale jednak!* 7. Marrrtin 8. Młooody 9. arena11 10. konik 11. BETON :party: 12. olog22 13. chlebi 14. Adrian_ 15. jacoBlack 16.tomasz325 17. mareckiwrc 18. lukasbmw 19. Kamil_89 20. MXSiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 1. błażej3131 2. michal_f 3. Radovanovic1 4. cziko 5. dżejdżej 6. Pirooz - służbowym ale jednak!* 7. Marrrtin 8. Młooody 9. arena11 10. konik 11. BETON 12. olog22 13. chlebi 14. Adrian_ 15. jacoBlack 16.tomasz325 17. mareckiwrc 18. lukasbmw 19. Kamil_89 20. MXSiwek 21. gut7 i to brudnym zarysowanym autem (rzeczoznawca dopiero w poniedziałek przyjedzie wiec nie chce nic myć, no i dopiero ok 16:40 bo do 16:00 pracuje w sosnowce, mam nadzieję że ktoś jeszcze będzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 1. błażej3131 2. michal_f 3. Radovanovic1 4. cziko 5. dżejdżej 6. Pirooz - służbowym ale jednak!* 7. Marrrtin 8. Młooody 9. arena11 10. konik 11. BETON 12. olog22 13. chlebi 14. Adrian_ 15. jacoBlack 16.tomasz325 17. mareckiwrc 18. lukasbmw 19. Kamil_89 20. MXSiwek 21. gut7 i to brudnym zarysowanym autem (rzeczoznawca dopiero w poniedziałek przyjedzie wiec nie chce nic myć, no i dopiero ok 16:40 bo do 16:00 pracuje w sosnowce, mam nadzieję że ktoś jeszcze będzie ;-) 22. Kaczmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 22. Kaczmar Tym razem e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tym razem e46? niee E30 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Panowie jest szansa, że i ja się pojawię, bo będę wracał z Lwowka Śląskiego Z racji, że jeszcze nie bylem na najcie w Magnolii, to napiszcie gdzie dokładnie Was szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeeTee Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Steven- Jest to parking na 1 piętrze nad castoramą (w rogu od strony torów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja niestety odpadam :sad: Jestem za Gliwiami a jeszcze nawet nie ruszyłem. €danego najtu i łdnej pogody happy_bmw Ps. bede czeał na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ... ja odpadam. Nieprzewidziane zajęcia:( Udanego spotkania i pamiętajcie, że wszyscy Wielcy Nieobecni czekają na fotki:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 DeeTee dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zimno w pizdu ale atmosfera gorąca kto nie był niech żałuje działo się M5 :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 nie dobijaj leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pirooz może jeszcze dobić bardziej jak powie nieco więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Frekwencja dopisała, auta wyglądają coraz lepiej ;d Foty wpadną wieczorem / jutro bo teraz już niestety nie zdążę, pozdrówki i miło było poznać kilka nowych osób i pośmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Aż tak strasznie zimno nie było M5 robi robotę. Jak hall wspomniał kto nie był niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No to i ja się wypowiem. Po pierwsze przepraszam że zakłóciłem krajobraz białym Dragowozem a nie przyjechałem Bejcą. Tak wyszło ale żeby dzisiejszym trendom stało się zadość spaliłem troszkę kapcia na wyjeździe Po drugie - serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla Adriana. Chłopak świeży, nawet nie ma jeszcze profilu na Maxbimmerze a przyjechał na Najta swoim BMW M5 e60 i co więcej, przewiózł kilku Maxbimmerów W tym i mnie. Dwukrotnie. Moja wątroba w dalszym ciągu próbuje się odnaleźć w brzuchu po tym jak przyspieszenie przesunęło ją w stronę pleców. Wielkie dzięki Adrian! bmw_2 Po trzecie - dzięki całej reszcie! Było super, frekwencja dopisała, dobrze było się z Wami zobaczyć po tak długiej przerwie niestety po przeprowadzce na Górny Śląsk rzadziej bywam we Wrocławiu a jeszcze rzadziej zdarza mi się być we Wrocławiu na weekend ale tym razem się udało i było warto. Uwielbiam Was ludziska i żaden Górnośląski klub BMW nie może się z Wami równać! :mrgreen: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ale żeby dzisiejszym trendom stało się zadość spaliłem troszkę kapcia na wyjeździe Start miałeś prawie równy z e60 na drugim pasie ! :dance: Również dzięki za spotkanko! Było głośno i dymnie...aż niebiescy przyjechali :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Start miałeś prawie równy z e60 na drugim pasie ! :dance: Specjalnie wyłączyłem kontrolę trakcji aby narobić trochę szumu ale Łoli chyba się nie ścigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Specjalnie wyłączyłem kontrolę trakcji aby narobić trochę szumu ale Łoli chyba się nie ścigał Mogłeś palić kapcia do tyłu, byłby napęd na rwd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 dawać foty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muszę zobaczyć co mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Specjalnie wyłączyłem kontrolę trakcji aby narobić trochę szumu ale Łoli chyba się nie ścigał Nie... tak mu się stopa na chwilę obsunęła :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 żeby dzisiejszym trendom stało się zadość spaliłem troszkę kapcia na wyjeździe Było głośno i dymnie...aż niebiescy przyjechali Widzę, coraz ciekawiej robi się na Najtach... Mam rozumieć, że pod szyldem Maxbimmera odpierdalało się wioskę jak pod remizą czy tylko źle interpretuję te wpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Specjalnie wyłączyłem kontrolę trakcji aby narobić trochę szumu ale Łoli chyba się nie ścigał Kapcia spaliłeś ładnie a takie niepozorne auto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi