DANIO Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 witam. podpowie mi ktoś albo wskażę gdzie jest zamontowany moduł świec żarowych w silniku 2.5d/ 3.0d ?? może ma ktoś jakieś zdjęcia naprowadzające na trop :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Cytat z BMWKlubPolska: Witam, byłem u znajomego i przy pomocy serwisu wymieniłem ten przekaźnik. Jest on w skrzynce z ECU, po prawej stronie pod filtrem kabinowym (strona pasażera). Teraz chodzi jak trzeba. A tutaj masz numer części: 12212246919 Przekaźnik świec żarowych (w serwisie 462zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak staniesz przed silnikiem to powinien być pod kolektorem z prawej strony lepszy dostęp masz od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 sterownik swiec znajduje sie pod tym krućcem co zaznaczylem mniejwięcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Sterownik jest w skrzynce razem z ecu silnika pod prawym filtrem kabinowych, ostatnio sprawdzałem u siebie czy działa i okazało się niestety że 4 świece siedzą, aż dziwi mnie że na 2 tak ładnie odpala Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 mnie juz denerwuje ciężkie odpalanie zimnego poranka a świecę wymieniłem i dalej dyszy kopci przy odpalaniu. Myślę ze to własnie ten sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 podjedź to przebadamy sam sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi