///M3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 BMW Seria 5 ( wszystkie ) 528 E39 (1996-2003) 10800 PLN. świdnica - otoMoto.pl Wczoraj byłem tam z kolegą bo szukał sobie auta, wiec tak. Tylna antena jest przykrecona do blachy ( wywiercona dziura w klapie i juz ) Ruda na dole drzwi Dziwna wnęka klapy tylnej, jakby nie ten kolor i najlepsze kwiatki .... DZIURA W PODŁODZE na 2-3 pięsci Olej w silniku był wymieniany chyba jak miala gwarancję. Wyciagnałem bagnet i efekt jakbym go zamoczyl w kiślu... wyjałem bagnet a on ciągnął za siebie gluta z oleju, mało tego, ten glut se tak dyndał i kapał! aa no i auto do oględzin tak brudne jakby 1000km zrobiło w deszczu i 2gi 1000 po sniegu posypanym piaskiem z solą Od niej cza ********** co sił w nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Już po zdjęciach widać że to totalne padło na które szkoda czasu - wybebeszone radio i wstawione coś wsiowego,nędzne i tanie kółka,zajechane fotele,kiera pewnie też nie od niego, do tego te chińskie lampy,gałka zmiany biegów i zasłonięte tablice rejestracyjne,bo pewnie auto zarejestrowane 3 województwa dalej i handlarz tak trzyma - widząc cały taki zestaw nie warto moim zdaniem w ogóle się fatygować i jeździć oglądać, bo to tylko strata czasu,nerwów i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No z tą anteną to pojechał A fotki takie naszykowane pod willą jakby to igła była lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Z daleka powiewa łajnem jak za taką kase No i... ''Samochód bardzo ładnie się prezentuje.'' :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Sorry ze tak odkopie.. haha To byl kiedys moj samochod, kupilem od kumpla za 4200. Tona szapchli ale kilometry robila. Sprzedalem ja za 3600zl z Glowica do roboty jakies mlodziaki ja wziely do upalania bez marudzenia , wiem ze zalali ja pozniej doktorem na bank, brala olej jak szalona ale o tym wiedzieli no i nie trzymala sie na lewarku z prawej strony Ale zeby nie bylo ze niewiadomo kto jestem! Napisalem wyraznie ze silnik do wymiany, z tylu duzo szpachli bylo. Ciekaw jestem jak to sie stalo ze za taka cene stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi