Krzychu91 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Cześć jak w temacie poszukuje do zakupu BMW E36 coupe/cabrio z silnikiem 325/328 pb lub lpg (najlepiej jak oryginał, a jeśli swap to zrobiony porządnie). Na pewno nie poszukuje cukierka bo będę chciał sam go do takiego stanu doprowadzić Moje najważniejsze wymagania to coupe lub cabrio i silnik, a wyposażenie im lepsze tym bardziej będę się cieszył Ciężko mi podać cenę, ale może orientacyjnie podam, że do 10 tyś zł. Może ktoś sprowadza auta z Niemiec na zamówienie, albo ma sprawdzonego znajomego czy coś w ten deseń, albo słyszał o jakimś wartym uwagi egzemplarzu. Ps. Jak już wspomniałem szukam takiego bardziej do robienia, ale nie kompletnej katastrofy Z góry przepraszam za mało czytelne ogłoszenie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Znajomy ma 325 w coupe w stanie zadowalającym za 8tyś, podaj mejla to postaram sie podrzucić jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ok dzięki mój mail wozinski@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ps. Jak już wspomniałem szukam takiego bardziej do robienia, szkoda że sedana nie szukasz i tylko 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Hmm a co masz do sprzedania i jaka kasiorka i stan ? Może coś pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Sedan 2.0 ben plus gaz 1995 po lifcie, mechanicznie doprowadziłem go prawie do ładu, zostały drobiazgi i wnętrze. Tyle w niego kasy wpakowałem, że raczej nie uda mi się go sprzedać za rozsądną i sensowną kasę, dlatego chyba zostawiam swojego gruchota lub zamienię się na jakieś e39 z moją dopłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak możesz podeślij jakieś fotki bo chyba swoje tematu nie masz tam gdzieś wyżej był mój mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi