Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW E36 coupe/cabrio 325/328 pb lub pb+lpg

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć jak w temacie poszukuje do zakupu BMW E36 coupe/cabrio z silnikiem 325/328 pb lub lpg (najlepiej jak oryginał, a jeśli swap to zrobiony porządnie). Na pewno nie poszukuje cukierka bo będę chciał sam go do takiego stanu doprowadzić ;) Moje najważniejsze wymagania to coupe lub cabrio i silnik, a wyposażenie im lepsze tym bardziej będę się cieszył ;) Ciężko mi podać cenę, ale może orientacyjnie podam, że do 10 tyś zł. Może ktoś sprowadza auta z Niemiec na zamówienie, albo ma sprawdzonego znajomego czy coś w ten deseń, albo słyszał o jakimś wartym uwagi egzemplarzu.

Ps. Jak już wspomniałem szukam takiego bardziej do robienia, ale nie kompletnej katastrofy ;) Z góry przepraszam za mało czytelne ogłoszenie ;) Pozdrawiam

Sedan 2.0 ben plus gaz 1995 po lifcie, mechanicznie doprowadziłem go prawie do ładu, zostały drobiazgi i wnętrze. Tyle w niego kasy wpakowałem, że raczej nie uda mi się go sprzedać za rozsądną i sensowną kasę, dlatego chyba zostawiam swojego gruchota lub zamienię się na jakieś e39 z moją dopłatą.

• Dodaj nową pozycję...