oizo_pl Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam , :bag: mój pierwszy temat na tym forum ponieważ mam e39 z 96r mam w aucie elektryczną kolumnę kierowniczą fotele pamięć , i chce uaktywnić funkcję powrotu kierownicy po wyłączeniu zapłonu wiem ze można to zrobić to w ncs expert ale jestem słaby w te klocki:drool: i szukam pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Kol. oizo_pl, wypadałoby się najpierw przywitać - w odpowiednim dziale - pochwalić swoim nabytkiem - również w odpowiednim dziale - a potem można "walić z grubej mańki" i ktoś zawsze coś pomoże. Trochę wysiłku nikomu nie zaszkodziło a i przychylność forumowiczów będzie łaskawsza pytanie_bmw lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgadza się. Skąd w ogóle jesteś? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oizo_pl Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 noo to duzo macie do powiedzenia na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 noo to duzo macie do powiedzenia na ten temat tak, szczególnie osobą które rejestrują się po to by zadać pytanie a potem olać forum, ci którzy są tu aktywni zawsze otrzymają pomoc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No i widzisz kol. oizo_pl, obszczekałeś nas i oczekujesz byśmy jeszcze najlepiej zrobili to za Ciebie - nie ładnie :2bacik: Trochę pokory i czytania ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi